30 x laatste nieuws

Lemelervelds Verenigings- en Activiteitennieuws

Wij feliciteren Coop Lemelerveld bv, Johan & Thea en al het personeel met een fantastische nieuwe winkel!!! 🎉🎉🎉

U heeft een aantal weken geen boodschappen kunnen doen, maar nu kunt u weer gebruik maken van de diensten van de Coop...

Maarrrr u heeft dus ook een aantal weken geen flessen en lege kratten met pretcilinders kunnen inleveren, graag uw aandacht voor het volgende 😇. Bij inleveren van lege flessen kunt u op de oranje knop drukken 🔶 hiermee sponsort u ons en wij horen u denken wat hebben ze nu aan €3,80, nou de Coop Nederland verdubbelt dit bedrag: €7,60 en als u en uw buurmannen, samen goed voor gemiddeld 10 kratjes bier, dit nu doen dan zijn wij u heel dankbaar en kunnen wij volgend jaar weer grandioos op straat komen met carnaval van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars!!! Dus lege flessen inleveren en drukken op die 🔶 oranje knop! Alvast super bedankt!!! 💚💚💚🧡🧡🧡💚💚💚 (deze actie loopt tot 1 april - geen geintje)
... Lees verderVouw in

Wij feliciteren Coop Lemelerveld bv, Johan & Thea en al het personeel met een fantastische nieuwe winkel!!! 🎉🎉🎉 U heeft een aantal weken geen boodschappen kunnen doen, maar nu kunt u weer gebruik maken van de diensten van de Coop... Maarrrr u heeft dus ook een aantal weken geen flessen en lege kratten met pretcilinders kunnen inleveren, graag uw aandacht voor het volgende 😇. Bij inleveren van lege flessen kunt u op de oranje knop drukken 🔶 hiermee sponsort u ons en wij horen u denken wat hebben ze nu aan €3,80, nou de Coop Nederland verdubbelt dit bedrag: €7,60 en als u en uw buurmannen, samen goed voor gemiddeld 10 kratjes bier, dit nu doen dan zijn wij u heel dankbaar en kunnen wij volgend jaar weer grandioos op straat komen met carnaval van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars!!! Dus lege flessen inleveren en drukken op die 🔶 oranje knop! Alvast super bedankt!!! 💚💚💚🧡🧡🧡💚💚💚 (deze actie loopt tot 1 april - geen geintje)
Kulturhus De Mozaïek heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.
Kulturhus De Mozaïek

WOONEVENT

Donderdag 5 april organiseert de activiteitencommissie van Kulturhus de Mozaïek in samenwerking met Wagenmans Wonen en Koggel & Co woonaccessoires een grandioos woonevent.

In navolging van de Lady’s Only in 2016 wederom een gezellige avond uit met hét verschil dat dit keer ook de mannen welkom zijn en dat het gehouden wordt in Kulturhus de Mozaïek!

Wat is er allemaal te doen? Een avond vol woonplezier, inspiratie, ideeën, gezelligheid en tips en tricks van de stylisten. Een gezellige markt waar je van alles kunt halen op het gebied van wooninrichting, zowel inspiratie als accessoires om te bekijken en eventueel te kopen. Verder een aantal workshops waar je aan kan deelnemen. Denk aan een moodboard maken of een complete kamer inrichten. Edith van Kookstudio Eetit is aanwezig met lekkere hapjes, Wijnstaete zorgt voor een (gratis) wijntje. Kortom: alles voor een heerlijke avond uit!
Voorafgaand aan dit woonevent brengen we een woonkrant uit met foto’s van inwoners van Lemelerveld met stijlvolle inrichtingen! Houdt uw brievenbus dus in de gaten! Vanaf maandag 5 maart start de kaartverkoop bij Kulturhus de Mozaïek, Wagenmans wonen en Koggel&Co Woonaccessoires . Maar let op, het aantal kaarten is beperkt. Wees snel, want op is op!
... Lees verderVouw in

WOONEVENT Donderdag 5 april organiseert de activiteitencommissie van Kulturhus de Mozaïek in samenwerking met Wagenmans Wonen en Koggel & Co woonaccessoires een grandioos woonevent. In navolging van de Lady’s Only in 2016 wederom een gezellige avond uit met hét verschil dat dit keer ook de mannen welkom zijn en dat het gehouden wordt in Kulturhus de Mozaïek! Wat is er allemaal te doen? Een avond vol woonplezier, inspiratie, ideeën, gezelligheid en tips en tricks van de stylisten. Een gezellige markt waar je van alles kunt halen op het gebied van wooninrichting, zowel inspiratie als accessoires om te bekijken en eventueel te kopen. Verder een aantal workshops waar je aan kan deelnemen. Denk aan een moodboard maken of een complete kamer inrichten. Edith van Kookstudio Eetit is aanwezig met lekkere hapjes, Wijnstaete zorgt voor een (gratis) wijntje. Kortom: alles voor een heerlijke avond uit! Voorafgaand aan dit woonevent brengen we een woonkrant uit met foto’s van inwoners van Lemelerveld met stijlvolle inrichtingen! Houdt uw brievenbus dus in de gaten! Vanaf maandag 5 maart start de kaartverkoop bij Kulturhus de Mozaïek, Wagenmans wonen en Koggel&Co Woonaccessoires . Maar let op, het aantal kaarten is beperkt. Wees snel, want op is op!Image attachmentImage attachment

De Participatieraad bestaat nu drie jaar en bestaat uit vijftien actieve en betrokken vrijwilligers uit alle kernen van de gemeente. Wij adviseren de gemeente over het sociaal beleid in Dalfsen. In 2017 hebben we elf adviezen uitgebracht over zeer verschillende thema’s. Ik noem u er enkele:

De waardering van de vele vrijwilligers. Het burgerinitiatief zorg-café voor mantelzorgers en zorgvragers in de Trefkoele. Het plan ‘Thuis in Dalfsen’ dat gaat over hoe wij nieuwkomers goed kunnen laten integreren. Dalfsen heeft daar recent een mooie award voor ontvangen van Vluchtelingenwerk Nederland. Maar ook adviseerden wij over de inkoop van specialistische jeugdhulp voor jongeren en gezinnen voor goede ondersteuning en hulp.

Ook over het belangrijke thema kind en armoede hebben wij meegedacht met de totstandkoming van het beleid ‘Iedereen doet mee 0 tot 18’. Hoe kunnen alle kinderen, ook waarvan de gezinnen het financieel niet breed hebben, toch meedoen met activiteiten die hen helpen met ontwikkelen en opgroeien? En we hebben meegedacht met het beleid voor het hele jonge kind van 0 tot 4 jaar. Dat ging over peuteropvang en vroegschoolse educatie en hoe ouders daar onder andere bij betrokken worden.

Voor 2018 wil de Participatieraad nog meer met inwoners en organisaties in gesprek gaan. Een fijne start is al gemaakt met een gesprek met de cliëntenraad van zorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen en de Baron van Dedemschool in Hoonhorst.

Op de site www.participatieraaddalfsen.nl kunt u alles uitgebreid nalezen. Onze vergaderingen zijn steeds op locaties in de buurt. Op 7 maart praten we in De Overkant in Dalfsen met verschillende politieke partijen over hun plannen met het sociale beleid. U bent van harte welkom om mee te denken en mee te praten!
... Lees verderVouw in

We hebben zelf een filmpje gemaakt van de deelname van onze slagwerkgroep aan de verlichte optocht zodat we nog even kunnen nagenieten met z'n allen!

www.youtube.com/watch?v=zeSG740wl2oVerlichte Optocht 2018 Slagwerkgroep Polyhymnia Lemelerveld Website: www.muziekverenigingpolyhymnia.nl Facebook: www.facebook.com/MuziekverenigingPolyhymnia/
... Lees verderVouw in

Video image

 

Geef reactie op Facebook

Knap gedaan en leuk om naar te kijken ! En super dat we tijdens de carnavalsoptocht achter en voor jullie mochten lopen !

En nog meer goede resultaten!!
Aniek Logtenberg kwam vandaag aan start in Luttenberg.
Zij sprong een foutloze ronde samen met haar jonge E pony,
en kreeg 80.5 punt voor de stijl.
Daarmee haalde zij de 1e prijs binnen.
Super Aniek van harte gefeliciteerd👌
... Lees verderVouw in

En nog meer goede resultaten!! Aniek Logtenberg kwam vandaag aan start in Luttenberg. Zij sprong een foutloze ronde samen met haar jonge E pony, en kreeg 80.5 punt voor de stijl. Daarmee haalde zij de 1e prijs binnen. Super Aniek van harte gefeliciteerd👌

 

Geef reactie op Facebook

Fijn dat het weer goed gaat! gefeliciteerd Aniek Logtenberg

Super Aniek🖒

Top Aniek

Gefeliciteerd

Toppers !

Gefeliciteerd!!

👌👍

Heel goed gedaan Aniek Logtenberg

+ Bekijk vorige reacties

Door Made by Drones is tijdens de Multimate Lemelerveld Sukerbiet Trailrun 2018 deze film gemaakt.
Bedankt Mark voor weer een mooie film!!
... Lees verderVouw in

Multimate Sukerbiet Trailrun 2018

 

Geef reactie op Facebook

Nathalie je bent in beeld☺

Jolien Entjes 1.45?

Was een fantastisch evenement 🖒...tot volgend jaar.

Wat gaaf in beeld gebracht! En wat zien de paden er van boven gezien anders uit! Jozina

Mooie beelden en wat een prachtige omgeving!

Bertus van Elburg nog in beeld

Frank Mark Johan 💪🏻👍🏻

Johan Wessels Bertus van Elburg Bas Eeftink

Tot volgend jaar! i.p.v. de 11 wordt het de 25km.

Alie Boessenkool-Blok

Esther Mulder Erik Huzen

Graag gedaan, was een prachtige dag met goede doelen!

Tonny Schutte was er bij

Raymond Berning je staat er zwaaiend in.

Bas Eeftink, einde filmpje je finish moment 👍🏻

+ Bekijk vorige reacties

Scouting de Verbinding heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.
Scouting de Verbinding

Gister ochtend hebben de bevers hun weg gevonden tijdens een speurtocht. Buiten het ijsjes tikkertje en het citroenbomen spel gedaan. ... Lees verderVouw in

Gister ochtend hebben de bevers hun weg gevonden tijdens een speurtocht. Buiten het ijsjes tikkertje en het citroenbomen spel gedaan.Image attachmentImage attachment

Louise van den Berg is Overijssels Reserve Kampioen Dressuur!

Louise ging van start op de Overijsselse Kampioenschappen met haar pony Make me Proud. Ze startte in de klasse M1/DE en reed een goede proef! Die werd beloond met 65,83% en dat was goed voor een 2e prijs!

Louise mag ook met deze pony naar het Nederlands Kampioenschap! Super 😀 (twee weken geleden plaatste ze zich ook al met haar springpony voor het NK) Topresultaat!!

Succes straks Louise!
... Lees verderVouw in

Louise van den Berg is Overijssels Reserve Kampioen Dressuur! Louise ging van start op de Overijsselse Kampioenschappen met haar pony Make me Proud. Ze startte in de klasse M1/DE en reed een goede proef! Die werd beloond met 65,83% en dat was goed voor een 2e prijs! Louise mag ook met deze pony naar het Nederlands Kampioenschap! Super :D (twee weken geleden plaatste ze zich ook al met haar springpony voor het NK) Topresultaat!! Succes straks Louise!

 

Geef reactie op Facebook

Goed gedaan! Gefeliciteerd..

Gefeliciteerd

Het voorjaar staat voor de deur! Dat betekent dat het nieuwe tennisseizoen binnenkort weer van start gaat. Ook zo'n zin om een balletje te slaan op ons mooie tennispark? Wordt dan nu lid van TV Lemelerveld. Het eerste half jaar lidmaatschap is zelfs gratis! Je mag dan zo vaak komen tennissen als je wilt en je bent geheel vrij om te bepalen of je wilt deelnemen aan lessen, een competitie, toernooi, de toss en/of vele andere leuke activiteiten.

Wil je je opgeven of heb je nog vragen, bel of mail gerust! bestuur@tvlemelerveld.nl/ 0619876867 Harry Reimink
... Lees verderVouw in

Het voorjaar staat voor de deur! Dat betekent dat het nieuwe tennisseizoen binnenkort weer van start gaat. Ook zon zin om een balletje te slaan op ons mooie tennispark? Wordt dan nu lid van TV Lemelerveld. Het eerste half jaar lidmaatschap is zelfs gratis! Je mag dan zo vaak komen tennissen als je wilt en je bent geheel vrij om te bepalen of je wilt deelnemen aan lessen, een competitie, toernooi, de toss en/of vele andere leuke activiteiten. Wil je je opgeven of heb je nog vragen, bel of mail gerust! bestuur@tvlemelerveld.nl/ 0619876867 Harry Reimink

 

Geef reactie op Facebook

Julia Vo

Anny Antonissen

Paardensportvereniging Lemelerveld heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Paardensportvereniging Lemelerveld

Regint wint KFPS Sportcompetitie!

Afgelopen vrijdagavond werd de finale van de landelijke Friesche Paarden Sportcompetitie verreden in Sonnega.

Regina Boer kwam met Femke in de ring in de klasse B en zette een goede menproef neer! Na lang wachten werd bekend dat ze bij de top 3 zat en mocht de huldiging rijden.

Samen met alle prijswinnaars mochten ze zich opstellen in de ring en daar hoorde ze dat ze KAMPIOEN is geworden en mocht ze een gave ereronde rijden! Met een gemiddelde score van 67,42% won ze de finaleproef en daarmee ook de winnaar van de competitie in de klasse B 😀
... Lees verderVouw in

Regint wint KFPS Sportcompetitie! Afgelopen vrijdagavond werd de finale van de landelijke Friesche Paarden Sportcompetitie verreden in Sonnega. Regina Boer kwam met Femke in de ring in de klasse B en zette een goede menproef neer! Na lang wachten werd bekend dat ze bij de top 3 zat en mocht de huldiging rijden. Samen met alle prijswinnaars mochten ze zich opstellen in de ring en daar hoorde ze dat ze KAMPIOEN is geworden en mocht ze een gave ereronde rijden! Met een gemiddelde score van 67,42% won ze de finaleproef en daarmee ook de winnaar van de competitie in de klasse B :DImage attachment

 

Geef reactie op Facebook

Geweldig !!! Nogmaals gefeliciteerd

Gefeliciteerd super!! Chantal ook gefeliciteerd👌

Gefeliciteerd Regina Boer. En het was genieten!

Klasse! Gefeliciteerd!

Super gedaan gefeliciteerd.

+ Bekijk vorige reacties

Tennisvereniging Lemelerveld heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.
Tennisvereniging Lemelerveld

De mannen waren vandaag weer druk .
De palen en de achterwand zijn geplaatst. Nu het gaas en de tegels nog en dan kan er weer volop geoefend worden .
Ook extra sensors voor de verlichting worden aangelegd.
Kortom weer een vruchtbare dag . Helaas nog geen tennis mogelijk .
Er ligt nog ijs op de banen .
... Lees verderVouw in

 

Geef reactie op Facebook

Weet jij daar meer van André.

Geweldig mannen!👍☺

Goed bezig heren.

Mooi baantje zand.

LemelerveldAlert heeft het bericht van Politie Ommen gedeeld.
LemelerveldAlert

Fietsen aangetroffen

Gisteren (13 februari 2018) 2 fietsen aangetroffen. De 2 fietsen lagen t.h.v. de Wolfskuil met de Hammerweg.

Wie herkent deze fietsen? heeft u meer info bel dan met 0900-8844 o.v.v. 2018068467
... Lees verderVouw in

Politie Dalfsen heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Politie Dalfsen

AANRIJDING PARKEERPLAATS VAN BRUGGENPLEIN DALFSEN

UPDATE
*****************************************************************************************
De eigenaar heeft zich inmiddels bij ons gemeld. Bedankt voor jullie hulp!

Op donderdag 15 februari, omstreeks 11:00 uur in de ochtend, heeft er een aanrijding plaats gevonden op de parkeerplaats aan het van Bruggenplein in Dalfsen.
Het voertuig dat is aangereden, zou geparkeerd hebben in één van de parkeervakken voor de winkels Qinn mode en Vol Stijl (zie de foto's voor een nadere plaatsaanduiding).

Wij willen graag in contact komen met de eigenaar van dit voertuig. Bent u de eigenaar, of heeft u deze aanrijding zien gebeuren? Bel dan met 0900-8844.
Zaaknummer: 2018071357
... Lees verderVouw in

AANRIJDING PARKEERPLAATS VAN BRUGGENPLEIN DALFSEN UPDATE ***************************************************************************************** De eigenaar heeft zich inmiddels bij ons gemeld. Bedankt voor jullie hulp! Op donderdag 15 februari, omstreeks 11:00 uur in de ochtend, heeft er een aanrijding plaats gevonden op de parkeerplaats aan het van Bruggenplein in Dalfsen. Het voertuig dat is aangereden, zou geparkeerd hebben in één van de parkeervakken voor de winkels Qinn mode en Vol Stijl (zie de fotos voor een nadere plaatsaanduiding). Wij willen graag in contact komen met de eigenaar van dit voertuig. Bent u de eigenaar, of heeft u deze aanrijding zien gebeuren? Bel dan met 0900-8844. Zaaknummer: 2018071357Image attachment

 

Geef reactie op Facebook

Dorien Dunnewind?

Carnavalsvereniging de Paria's heeft het bericht van Vishandel ter Beek Olst gedeeld.
Carnavalsvereniging de Paria's

Bedankt voor de lekkere vis😃‼️winnaars zijn bekend‼️

Deel en like onze nieuwe pagina ‘vishandel ter Beek Olst’!!

Wij verloten 2 familiezakken met saus aan de fanatieke likers!! 🐟
... Lees verderVouw in

Bedankt voor de lekkere vis😃
Carnavalsvereniging de Paria's heeft een nieuwe foto toegevoegd.
Carnavalsvereniging de Paria's

... Lees verderVouw in

Het zit er weer op. Carnaval 2018, wat een theater 🤡 Namens prinses Dieksie en haar jeugdraad willen we iedereen bedanken voor deze fantastische dagen! Ook bedanken wij natuurlijk onze prins, Lukus 2.0. Wat heeft hij het goed gedaan! Graag zien wij jullie volgend jaar weer in de residentie van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars 🎉 ... Lees verderVouw in

Kindercarnaval Lemelerveld heeft het album van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars gedeeld.
Kindercarnaval Lemelerveld

Bekijk hier de foto’s van onze geweldige kindermiddag! Martin Zwakenberg, wederom bedankt voor de mooie plaatjes. 👍🏼🎉door Martin Zwakenberg ... Lees verderVouw in

Bekijk hier de foto’s van onze geweldige kindermiddag! Martin Zwakenberg, wederom bedankt voor de mooie plaatjes. 👍🏼🎉
ATB & Cyclocross-Team Lemelerveld ATB & Cyclocross-Team Lemelerveld heeft de omslagfoto bijgewerkt.
ATB & Cyclocross-Team Lemelerveld

... Lees verderVouw in

ATB & Cyclocross-Team Lemelerveld ATB & Cyclocross-Team Lemelerveld heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
ATB & Cyclocross-Team Lemelerveld

... Lees verderVouw in

Laad eerdere

Lemelervelds Ondernemingsnieuws

LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen heeft een foto van Voel je beter in Lemelerveld gedeeld.
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen

Het is fantastisch om samen met collega's een mooie avond te organiseren. Zo'n avond wordt natuurlijk pas echt zinvol als duidelijk wordt wat wij te bieden hebben. Daarom stellen we ons via facebook alvast voor, althans vertellen we een klein beetje over ons werk, over onze praktijken.

Heb je moeite om je plek in te nemen, simpelweg omdat je denkt dat ieder ander toch zoveel beter, sneller, slimmer….is? Of is er iets ingrijpends gebeurd waardoor je aan jezelf bent gaan twijfelen?
Dan is het van belang dat je je gevoel serieus neemt om duidelijk te krijgen wat jou nu zo raakt en uit balans brengt. Hier kan en wil ik je bij helpen. Helpen bij het vergroten van je zelfbewustzijn zodat je met meer zelfvertrouwen je toekomst tegemoet gaat. Je mag ontdekken dat je meer kunt dan je denkt.
Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, neem dan een kijkje op mijn site www.praktijkwaardevol.nl of neem contact op voor een eerste kennismaking.
Graag tot ziens, Ria Veltmaat
... Lees verderVouw in

De invoer van RF-scanning, nieuwe voedselveiligheidsnormen en een nieuw WMS-systeem voor ons Warehouse in Zwolle: Edwin Kornelis heeft het allemaal meegemaakt. Edwin, van harte met je 12½-jarig jubileum! ... Lees verderVouw in

De invoer van RF-scanning, nieuwe voedselveiligheidsnormen en een nieuw WMS-systeem voor ons Warehouse in Zwolle: Edwin Kornelis heeft het allemaal meegemaakt. Edwin, van harte met je 12½-jarig jubileum!

 

Geef reactie op Facebook

Van harte gefeliciteerd Edwin.

gefeliciteerd Edwin.

Gefeliciteerd Edwin

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd 🎊

Gefeliciteerd Edwin.

Gefeliciteerd Edwin! 🎉

Gefeliciteerd Edwin

Gefeliciteerd Edwin

Gefeliciteerd Edwin

Gefeliciteerd Edwin!

Gefeliciteerd edje

Gefeliciteerd Edwin

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Edwin!!

Gefeliciteerd !!

+ Bekijk vorige reacties

Wegwijs tip van de week: Voorkom ongelukken en houd in de winter je oplegger ijsvrij. ... Lees verderVouw in

Wegwijs tip van de week: Voorkom ongelukken en houd in de winter je oplegger ijsvrij.

 

Geef reactie op Facebook

Dat werkt mooi ! (Y)

LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen heeft de video van Kapsalon look-hair gedeeld.
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen

Kapsalon look-hair
Wij zijn uitgekozen als 1 van de 25 salons, om te starten met de nieuwe Goldwell @Pure Pigments! Deze toepassing zorgt voor meer glans en nog briljantere kleuren! 🎨😍

#goldwell #purepigments #kapsalonlookhair #lemelerveld #haircolor #welovethis #beautifulhaircolor
... Lees verderVouw in

Kapsalon look-hair
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen heeft de livevideo van Coop Lemelerveld bv gedeeld.
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen

Coop Lemelerveld bv
... Lees verderVouw in

Coop Lemelerveld bv

Naast de hoogwerker cursus zijn er ook nog andere cursussen gegeven zoals: Glaszetten en beglazingsafdichting (kitten), die afgelopen woensdag gehouden is. Stephan van Marlen, van opleider Savantis, heeft deze cursus aan een aantal van onze schilders en timmerlieden gegeven, waardoor met name hun praktische vaardigheden op dit vlak vergroot en aangescherpt zijn.

Daarnaast is afgelopen donderdag de cursus houtrenovatie gegeven. Diverse bewerkingssystemen zijn uitgelegd en de cursisten er volop mee laten oefenen. Beide keren een enthousiaste groep cursisten, die zeer tevreden zijn met het cursusresultaat!
... Lees verderVouw in

 

Geef reactie op Facebook

Trots op jullie Vakvrouwen!! @ dochters van mevrouw Schutte!

Coop Lemelerveld bv heeft 22 nieuwe foto's toegevoegd.
Coop Lemelerveld bv

Lemelerveld bedankt! Wat een opening. Wat een positieve reacties en wat een sfeer. Dank voor deze avond.
Morgen staan we weer voor u klaar. Nu nog even nagenieten. 😊
... Lees verderVouw in

 

Geef reactie op Facebook

Johan&Thea, familie en medewerkers van harte proficiat met deze nieuwe winkel. Fijn dat wij weer in ons dorp boodschappen kunnen doen.

Johan, Thea en medewerkers van harte gefeliciteerd met de opening.

Mensen van de COOP van harte proficiat met jullie prachtig nieuwe winkel! Succes en héél veel werkplezier toegewenst.

ganz schön👍 wir wünschen euch ganz viel glück, erfolg und auch viel freude mit dem neuen geschäft! lg aus der 🇨🇭

Gefeliciteerd en veel suc6! Eindelijk weer in Lveld boodschappen halen! 😉

Gefeliciteerd.....en fijn dat we vanaf morgen weer de boodschappen in eigen dorp kunnen halen 👍

Wat een fantastische supermarkt. Nogmaals gefeliciteerd, en heel veel succes!!!

Wat prachtig Johan en Thea! Gefeliciteerd en veel succes!

Gefeliciteerd! Heerlijk, jullie zijn er weer!

Van harte gefeliciteerd. Wat is het mooi geworden!!!

Prachtig om te zien! Van harte gefeliciteerd!!

Proficiat en veel succes voor de toekomst!!

Van harte gefeliciteerd en heel veel succes!

Hartelijk gefeliciteerd vanuit de Nieuwstraat🎉

Gefeliciteerd met jullie nieuwe winkel 👍

van harte gefeliciteerd allemaal met de nieuwe winkel. ..

Ziet er super mooi uit, gefeliciteerd!

Van harte! Het ziet er prachtig uit!👏🏻🎉

Gefeliciteerd en veel succes !!

Krijn Braam kijk die 8e foto

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe winkel.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe winkel, veel succes!!

+ Bekijk vorige reacties

Bekijk op Facebook

 

Geef reactie op Facebook

Gefeliciteerd en blij dat die weer los is en echt een moderne winkel geworden en dat is top der toppers succes

Onwijs gefeliciteerd met jullie nieuwe winkel, helaas kon ik bij de opening niet aanwezig zijn. Maar ik kom snel boodschappen doen!

Geweldig. En terecht het is allergloepens mooi.

Van harte gefeliciteerd en veel succes, kom binnenkort even kijken

Succes!!

Veel succes. Fijn dat jullie weer open zijn.

Succes.

Johan,gefeliciteerd met je vernieuwde winkel !

Gefeliciteerd. Hier kun je weer jaren mee vooruit. SUCCES

Johan en familie gefeliciteerd met de heropening 🎊🎉🎊🎉🎺🎼

Johan en familie GEFELICITEERD , succes.💐

Gefeliciteerd en heel veel succes met de nieuwe zaak.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe winkel! Veel succes!

Super gefeliciteerd en Suc6 met de vernieuwde winkel

van harte gefeliciteerd en heel veel succes in de toekomst!!

Heel veel succes.Prachtig.👍👍👍

Gefeliciteerd en veel succes!!!

Van harte gefeliciteerd!!!

Succes gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Proficiat en heel veel succes

Gefeliciteerd en heel veel succes

Gefeliciteerd en heel veel succes!!

Gefeliciteerd heel veel succes.

Heel feel succes

+ Bekijk vorige reacties

Bekijk op Facebook

Eerste spuitwerkzaamheden in de tweejarige lelies. Hier wordt het eerste onkruid bestreden, voordat de lelies gaan op komen. Dat laatste zal nog wel even op zich laten wachten, met de te verwachten temperaturen richting het weekeinde in het vooruitzicht. ... Lees verderVouw in

Eerste spuitwerkzaamheden in de tweejarige lelies. Hier wordt het eerste onkruid bestreden, voordat de lelies gaan op komen. Dat laatste zal nog wel even op zich laten wachten, met de te verwachten temperaturen richting het weekeinde in het vooruitzicht.

 

Geef reactie op Facebook

Er moet weer gewerkt worden met de kou die voorspeld is zal nog moeilijk worden sterkte.

We investeren o.a. door scholing in de ontwikkeling van onze medewerkers. Vorige week stond de cursus 'Hoogwerker' op het programma. In deze cursus is de wet- en regelgeving en de praktische vaardigheden rondom het gebruik van diverse types hoogwerker uitgelegd en in de praktijk getoetst! Onder leiding van Ed van Drommelen, ervaren coach van Savantis ... Lees verderVouw in

Zwakenberg Eten & Drinken Zwakenberg Eten & Drinken heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Zwakenberg Eten & Drinken

... Lees verderVouw in

Ook bij Partou is het vandaag Valentijnsdag. We hebben heerlijk gekliederd met scheerschuim met een kleurtje, mooie glitters en hartjes er door. Ook de baby's deden mee met een voelzakje met mooie hartjes en glinstertjes. 💖 ... Lees verderVouw in

Ook bij Partou is het vandaag Valentijnsdag. We hebben heerlijk gekliederd met scheerschuim met een kleurtje, mooie glitters en hartjes er door. Ook de babys deden mee met een voelzakje met mooie hartjes en glinstertjes. 💖

Wij wensen alle papa's en mama's een fijne Valentijnsdag! ... Lees verderVouw in

Wij wensen alle papas en mamas een fijne Valentijnsdag!

 

Geef reactie op Facebook

Jullie ook!! Een knuffel hebben jullie ook verdiend 😉

Vanmorgen met veel plezier in ontvangst mogen nemen😍

Partou Lemelerveld heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.
Partou Lemelerveld

Carnaval bij brugstede. 🎉
Vanochtend mochten we op bezoek bij de opa's en oma's en hebben we samen liedjes gezongen en gedanst.
Het blijft zo mooi om te zien hoe jong en oud met elkaar omgaat 💕

Ook de baby's hebben op de groep carnaval gevierd en waren druk met het ontdekken van confetti en gekleurde rijst.
... Lees verderVouw in

Zwakenberg Eten & Drinken Zwakenberg Eten & Drinken heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Zwakenberg Eten & Drinken

Slingers, Ballonnen, Muziek, Bier, Snacks, Patat, Pannenkoeken, check!!.
Wij zijn er helemaal klaar voor!

Prins Lukus 2.0
Prinses Dieksie
Raad van Elf (x2)
Sprokkelaars en Sprokkelinnen,
Wagenbouwers en Vrienden,

Wij wensen jullie namens ons hele team een geweldig carnaval!
... Lees verderVouw in

Slingers, Ballonnen, Muziek, Bier, Snacks, Patat, Pannenkoeken, check!!. Wij zijn er helemaal klaar voor! Prins Lukus 2.0 Prinses Dieksie Raad van Elf (x2) Sprokkelaars en Sprokkelinnen, Wagenbouwers en Vrienden, Wij wensen jullie namens ons hele team een geweldig carnaval!Image attachment
Zwakenberg Eten & Drinken Zwakenberg Eten & Drinken heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Zwakenberg Eten & Drinken

... Lees verderVouw in

Huisartsenpraktijk Lemelerveld heeft het bericht van Gezond afvallen, we doen het samen gedeeld.
Huisartsenpraktijk Lemelerveld

De KRACHT van wandelen!! 😍 ... Lees verderVouw in

Huetink Lelies heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
Huetink Lelies

Plantgoed verwerking van onze Casino LA Mandalay Bay. Een prachtige rose LA uit ons assortiment. Verkoop oogst 2018 is gestart! ... Lees verderVouw in

Moeten wij verder nog iets uitleggen? ... Lees verderVouw in

Moeten wij verder nog iets uitleggen?

 

Geef reactie op Facebook

Gefeliciteerd 👍

TenF Reclame heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
TenF Reclame

Deze wagen is weer goed herkenbaar hier in de regio! Succes ermee Van Lenthe Dalfsen. #reflecterendefolie ... Lees verderVouw in

Deze wagen is weer goed herkenbaar hier in de regio! Succes ermee Van Lenthe Dalfsen. #reflecterendefolieImage attachment
TenF Reclame heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
TenF Reclame

Deze aanhanger valt nu mooi op Ronny Bosch, succes ermee! ... Lees verderVouw in

Deze aanhanger valt nu mooi op Ronny Bosch, succes ermee!Image attachment

 

Geef reactie op Facebook

Netjes gedaan Clemens Boerkamp

Mooie banner geplaats incl buizenframe voor Grondverzet Vilsteren BV! ... Lees verderVouw in

Mooie banner geplaats incl buizenframe voor Grondverzet Vilsteren BV!

 

Geef reactie op Facebook

Dik voor elkaar T&F👍

Nu weten we jullie te vinden ,ziet er mooi uit.

Laad eerdere

Gemeente Dalfsen

Kernpunten gemeente Dalfsen

9 uur geleden

Gemeente Dalfsen

Aanmelden voor WAK 2018 in Dalfsen gestart!
Van 5 t/m 12 mei vindt de Week van de Amateurkunst (WAK) weer plaats. Meld je nu aan!

In de Week van de Amateurkunst (WAK) presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Laat aan anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! In de gemeente Dalfsen zijn er al vijf mooie WAK-edities geweest. Op naar de zesde! Het thema van dit jaar is VERTEL!

Aanmelden WAK-activiteit
Meedoen aan de WAK? Dat kan! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar milou@comcept.nl
Het aanmelden van jouw activiteit kan tot 6 april 2018.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:
- www.facebook.com/WAKDalfsen
- Instagram @WAK Dalfsen
- www.vechtdalwak.nl/dalfsen/
... Lees verderVouw in

Aanmelden voor WAK 2018 in Dalfsen gestart! Van 5 t/m 12 mei vindt de Week van de Amateurkunst (WAK) weer plaats. Meld je nu aan! In de Week van de Amateurkunst (WAK) presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Laat aan anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! In de gemeente Dalfsen zijn er al vijf mooie WAK-edities geweest. Op naar de zesde! Het thema van dit jaar is VERTEL! Aanmelden WAK-activiteit Meedoen aan de WAK? Dat kan! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar milou@comcept.nl Het aanmelden van jouw activiteit kan tot 6 april 2018. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: - www.facebook.com/WAKDalfsen - Instagram @WAK Dalfsen - www.vechtdalwak.nl/dalfsen/

 

Geef reactie op Facebook

Bé Vos iets voor sonja?

1 dag geleden

Gemeente Dalfsen

Win jij met je team (max. 5 personen) een BBQ-pakket voor je vriendengroep, sportteam, muziekgroep of iets anders? Kom vrijdag 9 maart 20.30 uur naar 't Witte Peerd en doe mee aan pubquiz over Nieuwleusen en de verkiezingen!

Leeftijd is van 17 - 25 jaar en opgave is niet nodig.

Tag je medestrijders en doe mee! 🏆💪
... Lees verderVouw in

2 weken geleden

Gemeente Dalfsen

De lijsttrekkers poseren voor hun verkiezingsaffiches #dalfsen #gr2018 #dalfsenkiest ... Lees verderVouw in

De lijsttrekkers poseren voor hun verkiezingsaffiches #dalfsen #gr2018 #dalfsenkiest

 

Geef reactie op Facebook

Succes allemaal.

2 weken geleden

Gemeente Dalfsen

Het plakken kan beginnen! ... Lees verderVouw in

2 weken geleden

Gemeente Dalfsen

Vandaag start de gezamenlijke campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met koffie en wat lekkers! #gr2018 #dalfsen ... Lees verderVouw in

Vandaag start de gezamenlijke campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met koffie en wat lekkers! #gr2018 #dalfsen
Laad eerdere

Zendtijd politieke partijen

Gemeentebelangen in de lucht!
Gemeentebelangen trapt vandaag, precies vier weken voor de gemeenteraadsverkiezingen af met een promotiefilmpje.
In vogelvlucht ziet u onze prachtige gemeente voorbijkomen.
De kandidaat-raadsleden brengen Dalfsen in beeld door over de hele gemeente te vliegen waarbij de verschillende kernen en projecten aan bod komen.
Vliegt u met ons mee?
... Lees verderVouw in

GB in de lucht
VVD Dalfsen heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
VVD Dalfsen

Wat een mooie campagnedag: vanochtend opnames in de limo voor Vechtdal FM, vervolgens opnames van de elevator-pitch en daarna heel Dalfsen voorzien van onze posters... En ondertussen helpen we onze concurrenten ook nog een beetje door hun posters vaster te plakken. Verder heb ik vandaag de campagnekleding van D66 gepast. Kortom, druk druk druk. Dit alles onder toeziend oog van onze allerliefste Kate... Gaat het weer een beetje mijnheer Droge? ... Lees verderVouw in

 

Geef reactie op Facebook

Goed bezig mannen. Jullie nemen goed de RUIMTE !

ChristenUnie Dalfsen heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
ChristenUnie Dalfsen

Vandaag bracht Luco als lijsttrekker een bezoekje in de limo voor een interview met Vechtdal Leeft TV! Ook is de verkiezingsposter vanaf vandaag te zien op verschillende borden in de kernen! Heb je hem al gespot? ... Lees verderVouw in

Vandaag bracht Luco als lijsttrekker een bezoekje in de limo voor een interview met Vechtdal Leeft TV! Ook is de verkiezingsposter vanaf vandaag te zien op verschillende borden in de kernen! Heb je hem al gespot?Image attachment
CDA Dalfsen is met Sukerbiet.nl en 2 anderen bij Kroonplein.
CDA Dalfsen

Gerrit Hoogenboom uit Lemelerveld (nr. 7, CDA Dalfsen): "Ik ga voor kernen waarin ieder die dat kan en wil, mee mag doen!" #DaaromCDA ... Lees verderVouw in

_

 

Geef reactie op Facebook

Dankjewel Tamar, wij zijn ook blij met Gerrit op onze kandidatenlijst

Als je nu voor de kernen gaat wat heeft het cda al die tijd dan gedaan?

Trots

Gemeentebelangen Dalfsen heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.
Gemeentebelangen Dalfsen

Vandaag is de rest van de borden in de gemeente Dalfsen beplakt. Gedrukt door Printhuus Dalfsen: “Elke kern een andere poster”
De kleinste mannen van GB: Jos Ramaker en Wim van Lenthe gingen op pad met ladder en plaksel. In Nieuwleusen hielp wethouder Andre Schuurman een handje mee en in Dalfsen zorgde collega-kandidaat Wim Dankelman voor koffie.
#GewoonBetrokken #GoedBezig #Gezelligbakkie
... Lees verderVouw in

PvdA Dalfsen heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.
PvdA Dalfsen

Ook wij waren tijdens Valentijnsdag actief en hebben onze dorpsgenoten die in de avondspits op station Dalfsen aankwamen voorzien van chocola en rode rozen. Hopelijk hebben ze thuis de nodige mensen blij kunnen maken! 😉 ... Lees verderVouw in

In de serie ‘Wie is de volgende kandidaat?’ is deze week Dick van Gelder uit Dalfsen aan de beurt. Hij staat op nummer 5 van de lijst.

“Mijn drijfveer is de verantwoordelijkheid die ik voel voor het bijdragen aan de maatschappij.”

> Lees het hele interview in de afbeelding of op www.dalfsen.christenunie.nl
... Lees verderVouw in

In de serie ‘Wie is de volgende kandidaat?’ is deze week Dick van Gelder uit Dalfsen aan de beurt. Hij staat op nummer 5 van de lijst. “Mijn drijfveer is de verantwoordelijkheid die ik voel voor het bijdragen aan de maatschappij.”> Lees het hele interview in de afbeelding of op www.dalfsen.christenunie.nl
PvdA Dalfsen heeft de video van Partij van de Arbeid (PvdA) gedeeld.
PvdA Dalfsen

Partij van de Arbeid (PvdA)
💘🌹

📌Save the date, 21 maart
... Lees verderVouw in

Partij van de Arbeid (PvdA)
ChristenUnie Dalfsen heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd — in Dalfsen.
ChristenUnie Dalfsen

Vandaag is de caravan van de ChristenUnie in een valentijnsjasje gestoken! Heb jij de caravan al gespot? Hij staat op het station in Dalfsen!

Maak een foto of een selfie met de caravan, plaats deze als reactie op ons Facebookbericht en maak kans op een Bol.com bon ter waarde van €25,-! Mailen naar campagneteam@dalfsen.christenunie.nl kan natuurlijk ook! #samenwaardevol #samenliefdevol
... Lees verderVouw in

Vandaag is de caravan van de ChristenUnie in een valentijnsjasje gestoken! Heb jij de caravan al gespot? Hij staat op het station in Dalfsen! Maak een foto of een selfie met de caravan, plaats deze als reactie op ons Facebookbericht en maak kans op een Bol.com bon ter waarde van €25,-! Mailen naar campagneteam@dalfsen.christenunie.nl kan natuurlijk ook! #samenwaardevol #samenliefdevolImage attachment

 

Geef reactie op Facebook

Bas Busscher Remco Westerhof

Tom van Emmen

Rick Oosterveen mooie caravan 😆

CDA Dalfsen is met Nieuwleusen City en 2 anderen bij De Spil Nieuwleusen.
CDA Dalfsen

Wim Massier uit Nieuwleusen (nr. 6, CDA Dalfsen): "Nieuwleusen is een dorp dat bloeit en bruist!" #DaaromCDA ... Lees verderVouw in

Bekijk op Facebook
Laad eerdere

Van de kerken

Op maandagavond 26 februari om 20.00 vind er een meditatie plaats in de Brugkerk. Deze avond wordt begeleid door Annemarie Uhlenbeck.

In de 40 dagen voor Pasen willen we een moment van bezinning en inkeer creëren.

Deze meditatie heeft geen theologisch basis en iedereen is uitgenodigd.
... Lees verderVouw in

Op maandagavond 26 februari om 20.00 vind er een meditatie plaats in de Brugkerk. Deze avond wordt begeleid door Annemarie Uhlenbeck. In de 40 dagen voor Pasen willen we een moment van bezinning en inkeer creëren. Deze meditatie heeft geen theologisch basis en iedereen is uitgenodigd.

Veertigdagentijd

Op donderdag 22 februari vindt de tweede vastenmaaltijd van de 40-dagentijd weer plaats. Mieke Maletzky gaat met ons koken.

We beginnen om 18 uur met de voorbereidingen en gaan om 19 aan tafel. U hoeft niet te helpen met de voorbereidingen en mag ook alleen voor de maaltijd aanschuiven. Ivm de boodschappen mag u zich opgeven via de lijst in de kerk of via een mailtje naar ejrschepers@gmail.com of geryvanzijl@gmail.com.
We vragen een vrijwillige bijdrage naar mogelijkheden.
... Lees verderVouw in

Veertigdagentijd Op donderdag 22 februari vindt de tweede vastenmaaltijd van de 40-dagentijd weer plaats. Mieke Maletzky gaat met ons koken. We beginnen om 18 uur met de voorbereidingen en gaan om 19 aan tafel. U hoeft niet te helpen met de voorbereidingen en mag ook alleen voor de maaltijd aanschuiven. Ivm de boodschappen mag u zich opgeven via de lijst in de kerk of via een mailtje naar ejrschepers@gmail.com of geryvanzijl@gmail.com. We vragen een vrijwillige bijdrage naar mogelijkheden.

Op maandagavond 26 februari om 20.00 vind er een meditatie plaats in de Brugkerk. Deze avond wordt begeleid door Annemarie Uhlenbeck.

In de 40 dagen voor Pasen willen we een moment van bezinning en inkeer creëren.
Deze meditatie heeft geen theologisch basis en iedereen is uitgenodigd.
... Lees verderVouw in

Op maandagavond 26 februari om 20.00 vind er een meditatie plaats in de Brugkerk. Deze avond wordt begeleid door Annemarie Uhlenbeck. In de 40 dagen voor Pasen willen we een moment van bezinning en inkeer creëren. Deze meditatie heeft geen theologisch basis en iedereen is uitgenodigd.
Laad eerdere
Wereld rood
Facebook nieuw

Terug naar boven

Agenda


kalender

RTV Raalte


Vacatures van Lemelerveld Werkt

Huizen te koop en te huur (Funda)

Terug naar boven

Belangrijke telefoonnummers

Belangrijke telefoonnummers Nieuwleusen

Alle 1000 adressen - Gemeentegids

Wereld rood

Terug naar boven