30 x laatste nieuws

Lemelervelds Verenigings- en Activiteitennieuws

Huisartsenpraktijk Lemelerveld heeft het bericht van Diëtisten Groep Nederland gedeeld.
Huisartsenpraktijk Lemelerveld

Buiten is het nat en guur. Tijd voor een beetje Vitamine Zon!

www.dietistengroep.nl/vitamine-zon/135/18/
... Lees verderVouw in

Welkom voor nieuwe inwoners van de gemeente

Gemeente DalfsenBeschrijving
... Lees verderVouw in

Video image

 

Geef reactie op Facebook

Geweldig mooi bedrag mogen ontvangen van rabobank vaart en vechtstreek om het bruggetje te kunnen verfraaien! Bedankt voor uw stem. ... Lees verderVouw in

Geweldig mooi bedrag mogen ontvangen van rabobank vaart en vechtstreek om het bruggetje te kunnen verfraaien! Bedankt voor uw stem.

 

Geef reactie op Facebook

Geweldig, maak er wat moois van.

Fantastische opsteker! Hartelijk dank!

Participatieraad Dalfsen heeft het bericht van JONG Dalfsen gedeeld.
Participatieraad Dalfsen

Jongeren denken mee!! Wil jij ook je inbreng hebben bij de Participatieraad en je mening laten horen over alles wat met kinderen en jongeren te maken heeft? Laat het ons weten!Op het jongerendebat in Nieuwleusen spraken wij met Isa, Michelle en Lotte (Michelle staat helaas niet op de foto). Wij vroegen ze onder andere welke thema’s die besproken waren écht anders moeten.

Lotte: “Het alcohol en drugsgebruik moet echt aangepakt worden. Er wordt bijvoorbeeld gewoon in parken waar je rondloopt in drugs gehandeld.”

Wat vinden jullie van het uitgaan?
Michelle: “Er is echt niks te doen in Nieuwleusen! In het weekend zit je thuis met elkaar, want verder kun je nergens heen. Ook geen plekken voor ons waar we kunnen zitten. En als je bij een voetbalveldje gaat zitten dan mag je daar niet zijn, omdat er jonge kinderen bij zijn.”

En wat willen jullie graag?
Isa: “Iets van een disco of kroeg ofzo waar heel Nieuwleusen kan komen en waar dan niet gedronken wordt onder de 18+. Of bijvoorbeeld iets voor jongeren onder de 18 jaar en jongeren boven de 18 jaar."

Wat vonden de gemeenteraadsleden van wat jullie zeiden?
Michelle: “Sommigen waren het er wel mee eens wat we zeiden en anderen juist niet.” Lotte vult aan: “Het valt ze denk ik ook minder op. Wij zijn ’s avonds op straat en zien die dingen en overdag gebeurt er niet echt iets op straat."

Wat vind JIJ van deze onderwerpen?
... Lees verderVouw in

Jongeren denken mee!! Wil jij ook je inbreng hebben bij de Participatieraad en je mening laten horen over alles wat met kinderen en jongeren te maken heeft? Laat het ons weten!
Participatieraad Dalfsen heeft het bericht van Gemeente Dalfsen gedeeld.
Participatieraad Dalfsen

De gemeente zet in op duurzame zaken. Waar zou de gemeente nog meer in kunnen investeren als het gaat om bijvoorbeeld zorg, jeugd, ondersteuning, integratie, ouderen of huishoudelijke hulp?Dalfsen Werkt heeft op donderdag 23 november een nieuwe elektrische bus in ontvangst genomen. Hiermee wordt bijgedragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente Dalfsen. Het doel is om met de elektrische bus het verbruik van fossiele brandstoffen terug te dringen. Dit zijn alle brandstoffen die uit de grond komen, denk aan aardolie en aardgas. Deze bus gaat volledig rijden op de energie die straks geproduceerd wordt door de zonnepanelen op het nieuwe dak van de gemeentewerf.

De elektrische bus wordt alleen in de kern van Dalfsen ingezet. Het bijzondere aan deze bus is dat het voertuig een kiepbak heeft. Dit is een bak die je kan leegkiepen in plaats van een vaste bak waar je uit moet scheppen en draagt daarmee bij aan verbetering van de arbeidsomstandigheden.

De inzetbaarheid van de nieuwe elektrische bus is goed, aangezien hij ongeveer 80 kilometer kan rijden op een volle accu. Dat, terwijl de buitendienst normaal hooguit rond de 40 kilometer op een dag rijdt! Deze bus is een aanvulling op de andere elektrische bussen, want dit is al nummer 4 van de gemeente Dalfsen. En rond februari komt nummer 5 ook! Deze bus zal voor de monteurs van de gemeentewerf zijn. Een leuk feitje is dat de eerste elektrische bus van de gemeente Dalfsen acht jaar geleden de éérste bus was van alle gemeenten in Nederland die elektrisch reed.
... Lees verderVouw in

De gemeente zet in op duurzame zaken. Waar zou de gemeente nog meer in kunnen investeren als het gaat om bijvoorbeeld zorg, jeugd, ondersteuning, integratie, ouderen of huishoudelijke hulp?
Participatieraad Dalfsen heeft het bericht van Participatieraad Zwolle gedeeld.
Participatieraad Dalfsen

In Zwolle is er een meet en greet georganiseerd met alle clientenraden en patientenorganisaties. Leuk voorbeeld voor Dalfsen?Op uitnodiging van de Participatieraad waren gisteren 40 vertegenwoordigers van cliëntenraden en patiëntenverenigingen bij elkaar op het Stadhuis. Ze maakten kennis met elkaar en met de Participatieraad. En wij maakten kennis met hen!

Via speeddates en tafelgesprekken. Maar natuurlijk ook tijdens de koffiepauzes en de nazit. We kregen positieve reacties en denken na over een vervolg.
... Lees verderVouw in

In Zwolle is er een meet en greet georganiseerd met alle clientenraden en patientenorganisaties. Leuk voorbeeld voor Dalfsen?

 

Geef reactie op Facebook

Dat is volgens mij een heel goede zet! Teveel overeenkomsten om het niet te doen, toch?

Politie Dalfsen heeft een foto van Politie Nederland gedeeld.
Politie Dalfsen

Goeie ouwe tijd! 💡Niemand krijgt graag een boete, maar in dit geval is het toch leuk om er eentje te krijgen.

Zo ontvingen wij een bericht van Björn. Hij kreeg de oude portemonnee van zijn opa Klaas, die vorig jaar overleed, en ontdekte een klein opgevouwen briefje dat al sinds 1 april 1966 in de portemonnee moet hebben gezeten. Het bleek de allereerste boete die opa Klaas ooit kreeg, terwijl hij op de fiets naar zijn werk bij de staalfabriek in Lemelerveld, Overijssel reed.

"De boete was voor het rijden zonder verlichting óf voor het rijden aan de verkeerde kant van de weg" aldus Björn, die het goed vindt dat we dit op Facebook delen. Bedankt voor dit stukje geschiedenis!
#TBT #Throwback
... Lees verderVouw in

Goeie ouwe tijd! 💡
Kulturhus De Mozaïek heeft het bericht van EETIT gedeeld.
Kulturhus De Mozaïek

Wil je ook inspiratie op doen voor de komende feestdagen? Op 11 december (Wapenveld) en 19 december ( Lemelerveld) leer ik je hoe je allerlei lekkere hapjes kunt maken! Voor informatie mail naar edith@eetit.nl ... Lees verderVouw in

Kulturhus De Mozaïek heeft het bericht van Bordenzo gedeeld.
Kulturhus De Mozaïek

Je kunt je nu al opgeven voor de volgende workshop! Handlettering.Gisterenavond een workshop tekstbordjes sjabloneren gegeven in Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld . Iedereen lekker enthousiast en mooie resultaten.
Dinsdagochtend 16 januari kom ik weer in kulturhus. Dan gaan we handletteren op krijtbord of op paperbag. Je kunt je al aanmelden.
... Lees verderVouw in

Je kunt je nu al opgeven voor de volgende workshop! Handlettering.

 

Geef reactie op Facebook

Jullie staan er leuk op Woutie en Diny van Lambalgen-Moraal

Was superleuk om te doen😋

Kulturhus De Mozaïek heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.
Kulturhus De Mozaïek

Sint-huis in Lemelerveld

Nu alle winkelpanden aan het Kroonplein worden gevuld met mooie winkels (iets waarmee de Sint heel blij is) moest Piet op zoek naar een nieuw logeeradresje voor de Sint. Gelukkig had de bibliotheek nog een hoekje over. Met een luie stoel, een warme kachel en een bureautje heeft de Sint alles wat hij nodig heeft om na een lange werkdag even lekker bij te komen voordat hij ’s nachts weer op pad moet. Natuurlijk staat er ook een brievenbus waarin je je tekening of verlanglijstje kan doen. De Sint heeft zelfs beloofd dat hij ons overdag ook met een bezoekje zal vereren. Woensdagmiddag 29 november komt hij tussen 16.00 en 17.00 uur In de bieb om jullie persoonlijk de hand te schudden. Kom jij ook?
... Lees verderVouw in

 

Geef reactie op Facebook

Geen mooiere plek dan in het Kulturhus de Mozaïek!

Gezellig!

Politie Dalfsen is in Lemelerveld, Overijssel, Netherlands.
Politie Dalfsen

THUIS CONTROLE BIJ JAGERS EN SPORTSCHUTTERS

Omdat het hebben van een wapen de kans op ongelukken en geweld vergoot, is het in Nederland verboden om wapens te hebben of te gebruiken.

Sportschutters of jagers mogen bepaalde wapens wel hebben en gebruiken als zij daarvoor de juiste vergunningen hebben. Een vergunning of akte kun je niet zomaar aanvragen bij ons. Voor een verlof tot schietsport moet je o.a eerst, minimaal 1 jaar, lid zijn van een erkende schietvereniging. Voordat je een jachtakte kunt krijgen moet je o.a. het diploma 'jagen met geweer' halen.

Vandaag bezochten wij in de gemeente Dalfsen jagers en schutters. Eens in de drie jaar kunnen zij onaangekondigd bezoek van ons verwachten. Daarbij inspecteerden wij of het wapen en de munitie veilig en gescheiden van elkaar in een kluis werden opgeborgen. En of alleen enkel het wapen en de munitie dat op de akte of vergunning voorkomt, in die kluis lag opgeslagen. Ook wilden wij zien of de wapens ontladen bewaard werden. Deze wijze van opslaan zou er voor moeten zorgen dat deze wapens niet 'gebruiksgereed' door de woning van de jager of schutter blijven slingeren.

Zoals vaak het geval was ook vandaag, alles prima in orde! ☑️

Meer weten over wapens of vergunningen?
www.politie.nl/themas/wapens.html
... Lees verderVouw in

THUIS CONTROLE BIJ JAGERS EN SPORTSCHUTTERS Omdat het hebben van een wapen de kans op ongelukken en geweld vergoot, is het in Nederland verboden om wapens te hebben of te gebruiken. Sportschutters of jagers mogen bepaalde wapens wel hebben en gebruiken als zij daarvoor de juiste vergunningen hebben. Een vergunning of akte kun je niet zomaar aanvragen bij ons. Voor een verlof tot schietsport moet je o.a eerst, minimaal 1 jaar, lid zijn van een erkende schietvereniging. Voordat je een jachtakte kunt krijgen moet je o.a. het diploma jagen met geweer halen. Vandaag bezochten wij in de gemeente Dalfsen jagers en schutters. Eens in de drie jaar kunnen zij onaangekondigd bezoek van ons verwachten. Daarbij inspecteerden wij of het wapen en de munitie veilig en gescheiden van elkaar in een kluis werden opgeborgen. En of alleen enkel het wapen en de munitie dat op de akte of vergunning voorkomt, in die kluis lag opgeslagen. Ook wilden wij zien of de wapens ontladen bewaard werden. Deze wijze van opslaan zou er voor moeten zorgen dat deze wapens niet gebruiksgereed door de woning van de jager of schutter blijven slingeren. Zoals vaak het geval was ook vandaag, alles prima in orde! ☑️ Meer weten over wapens of vergunningen? https://www.politie.nl/themas/wapens.html

 

Geef reactie op Facebook

Nutteloze bezigheid.

 

Geef reactie op Facebook

Is dit een cliënt van de plaatselijke sociale werkplaats 'de parias'?

De week doormidden gezaagd Martijn

Moiiiii😃

Dussss uhh

Van meester wagenbouwer

Les 1

Ook goeie dag

Zagema bedankt

+ Bekijk vorige reacties

Tijdens ons 50 jarig bestaan sprak Gerrit Velthuis (oud voorzitter en erelid) de vereniging mooie woorden toe,
en natuurlijk ook wat leuke anekdotes!!
Ook nam hij de 2 vaandels mee die jaren in bewaring hebben gelegen.
Erg leuk om een stukje verenegings Historie terug te hebben.
Ze krijgen een mooi plekje in onze kantine!!
Superleuk!!!!
... Lees verderVouw in

Tijdens ons 50 jarig bestaan sprak Gerrit Velthuis (oud voorzitter en erelid) de vereniging mooie woorden toe, en natuurlijk ook wat leuke anekdotes!! Ook nam hij de 2 vaandels mee die jaren in bewaring hebben gelegen. Erg leuk om een stukje verenegings Historie terug te hebben. Ze krijgen een mooi plekje in onze kantine!! Superleuk!!!!

 

Geef reactie op Facebook

Vele parade's mee gereden met de vaandel van de ponyclub.

Melanie Kleinlugtenbeld linker vaandel 💪

Duurzaam Leefbaar Lemelerveld heeft het bericht van Natuurbad Heidepark gedeeld.
Duurzaam Leefbaar Lemelerveld

WIE HELPT ONS?
Wie heeft er nog metselstenen liggen die wij zouden kunnen gebruiken voor de kabouterhuisjes in Lemelerveld?
Het mogen gevelstenen zijn maar ook kalkzandsteenblokken zijn welkom. Wie wil zijn stenen beschikbaar stellen zodat wij er een mooi kabouterbos van kunnen maken voor de kids.
Ook kunnen onze vrijwilligers niet alles alleen. Dus als je het leuk vindt om eens te helpen op een dinsdagmiddag dan zou dat geweldig zijn, wij horen het graag! (delen zou mooi zijn).
... Lees verderVouw in

Geef reactie op Facebook

Op marketplace van facebook worden nog weleens stenen aangboden.

Team Sukerbiet heeft een evenement toegevoegd.
Team Sukerbiet

Multimate Sukerbiet Trailrun 2018: dit jaar 11 en 25km.

Ben jij ook op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden? Doe dan mee met de Multimate Lemelerveld Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg. Op zondag 4 februari 2018 organiseert Team Sukerbiet voor de vijfde maal de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom 2 afstanden: 11km en 25km.

Inschrijven kan op www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/341

Kijk voor meer info op onze website www.teamsukerbiet.nl/wp-admin/customize.php?url=http%3A%2F%2Fwww.teamsukerbiet.nl%2Fmultimate-tra...

Multimate Sukerbiet Trailrun 2018feb 4, 12:30pmStreekrestaurant de VechtdalkokMultimate Sukerbiet Trailrun 2018: dit jaar 11 en 25km.

Ben jij ook op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden? Doe dan mee met de Multimate Lemelerveld Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg. Op zondag 4 februari 2018 organiseert Team Sukerbiet voor de vijfde maal de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom 2 afstanden: 11km en 25km.

Inschrijven kan op www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/341

Kijk voor meer info op onze website www.teamsukerbiet.nl/wp-admin/customize.php?url=http%3A%2F%2Fwww.teamsukerbiet.nl%2Fmultimate-tra...
... Lees verderVouw in

Multimate Sukerbiet Trailrun 2018

 

Geef reactie op Facebook

Anton Cnossen iets voor jou?

Scouting de Verbinding heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.
Scouting de Verbinding

Vannochtend hebben de bevers hun gehoor getest. Door middel van een memory. Ook hebben ze een estaffete gedaan. ... Lees verderVouw in

10 december 2017 Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes

Dit jaar is de laatste mogelijkheid om mee te doen met de Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes! Dit evenement zal in deze vorm nog 1 keer georganiseerd worden, dus grijp die kans en doe mee!
Volgend jaar zal met een nieuwe hoofdsponsor een andere maar eveneens aantrekkelijk MTB evenement georganiseerd worden.
De meeste mountainbikers kennen de MTB-route op de Lemelerberg als een mooie en uitdagende route, maar om deze zes keer (!) af te leggen is een enorme prestatie. Elke ronde heeft een lengte van 13km en 182 hoogtemeters, dus ga die uitdaging aan en verleg die grens (ook al wordt de zes
keer niet gehaald).
De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen ALS Nederland en KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society.
Meer info op onze website www.teamsukerbiet.nl/roelofs-lemelerveld-mtb-dhuzes-2017/. I.s.m. Cycling Lemelerveld
... Lees verderVouw in

10 december 2017 Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes Dit jaar is de laatste mogelijkheid om mee te doen met de Roelofs Lemelerveld MTB d’HuZes! Dit evenement zal in deze vorm nog 1 keer georganiseerd worden, dus grijp die kans en doe mee! Volgend jaar zal met een nieuwe hoofdsponsor een andere maar eveneens aantrekkelijk MTB evenement georganiseerd worden. De meeste mountainbikers kennen de MTB-route op de Lemelerberg als een mooie en uitdagende route, maar om deze zes keer (!) af te leggen is een enorme prestatie. Elke ronde heeft een lengte van 13km en 182 hoogtemeters, dus ga die uitdaging aan en verleg die grens (ook al wordt de zes keer niet gehaald). De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen ALS Nederland en KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society. Meer info op onze website http://www.teamsukerbiet.nl/roelofs-lemelerveld-mtb-dhuzes-2017/. I.s.m. Cycling Lemelerveld

 

Geef reactie op Facebook

Blijf mooie foto genomen door Hans Jansen van Raymond Kamphuis

Blijft een Bikkel 💪!

Erik Bouwknegt Migiel Gloudemans??

Johan Koning. Deze is leuk

André Welgraven

+ Bekijk vorige reacties

LemelerveldAlert heeft een foto van Politie Dalfsen gedeeld.
LemelerveldAlert

Snel optreden van de politie.MINDERJARIGE AANGEHOUDEN VOOR SCOOTERDIEFSTAL

Vrijdagmiddag 17 november kregen wij een melding, dat er zojuist bij een pizzeria in Zwolle een bezorgscooter was gestolen. Het bleek dat de scooter was voorzien van een GPS-systeem. Hierdoor kon de melder precies volgen waar de scooter reed. Hij gaf aan ons door dat de scooter Zwolle was uitgereden en langs de Hessenweg in de richting van Dalfsen reed. Samen met collega's van wijkteam Ommen zijn wij die kant opgereden om de scooter en zijn bestuurder te onderscheppen.

Terwijl wij onderweg waren, hadden we de melder continu aan de telefoon en hij gaf ons de actuele positie van de scooter door. Hij vertelde ons dat de scooter al enige tijd stilstond op de kruising van de Hessenweg met De Broekhuizen in Dalfsen. Korte tijd later begon de scooter weer verder te bewegen richting Dalfsen. Hij kwam niet ver, want kort daarna hadden de collega's de scooter onderschept en de bestuurder aangehouden. Het bleek te gaan om een 16-jarige inwoner van Nieuwleusen. Deze jongen is overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle om te worden verhoord over de diefstal. De gestolen scooter werd door ons direct teruggebracht naar de pizzeria, waardoor deze al binnen een uur na de diefstal weer over de scooter kon beschikken. Wel viel het ons meteen op dat stickers met de bedrijfsnaam van de pizzeria, deels van de scooter waren verwijderd.

Op de plek waar de scooter enige tijd stil heeft gestaan, troffen wij in een afvalbak delen van de stickers aan. Kennelijk heeft de jongeman dit gedaan in een poging om de scooter minder te laten opvallen. De zaak is momenteel in onderzoek. De officier van justitie zal beslissen met welk gevolg deze zaak afgehandeld gaat worden.
... Lees verderVouw in

Snel optreden van de politie.

MINDERJARIGE AANGEHOUDEN VOOR SCOOTERDIEFSTAL

Vrijdagmiddag 17 november kregen wij een melding, dat er zojuist bij een pizzeria in Zwolle een bezorgscooter was gestolen. Het bleek dat de scooter was voorzien van een GPS-systeem. Hierdoor kon de melder precies volgen waar de scooter reed. Hij gaf aan ons door dat de scooter Zwolle was uitgereden en langs de Hessenweg in de richting van Dalfsen reed. Samen met collega's van wijkteam Ommen zijn wij die kant opgereden om de scooter en zijn bestuurder te onderscheppen.

Terwijl wij onderweg waren, hadden we de melder continu aan de telefoon en hij gaf ons de actuele positie van de scooter door. Hij vertelde ons dat de scooter al enige tijd stilstond op de kruising van de Hessenweg met De Broekhuizen in Dalfsen. Korte tijd later begon de scooter weer verder te bewegen richting Dalfsen. Hij kwam niet ver, want kort daarna hadden de collega's de scooter onderschept en de bestuurder aangehouden. Het bleek te gaan om een 16-jarige inwoner van Nieuwleusen. Deze jongen is overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle om te worden verhoord over de diefstal. De gestolen scooter werd door ons direct teruggebracht naar de pizzeria, waardoor deze al binnen een uur na de diefstal weer over de scooter kon beschikken. Wel viel het ons meteen op dat stickers met de bedrijfsnaam van de pizzeria, deels van de scooter waren verwijderd.

Op de plek waar de scooter enige tijd stil heeft gestaan, troffen wij in een afvalbak delen van de stickers aan. Kennelijk heeft de jongeman dit gedaan in een poging om de scooter minder te laten opvallen. De zaak is momenteel in onderzoek. De officier van justitie zal beslissen met welk gevolg deze zaak afgehandeld gaat worden.
... Lees verderVouw in

MINDERJARIGE AANGEHOUDEN VOOR SCOOTERDIEFSTAL Vrijdagmiddag 17 november kregen wij een melding, dat er zojuist bij een pizzeria in Zwolle een bezorgscooter was gestolen. Het bleek dat de scooter was voorzien van een GPS-systeem. Hierdoor kon de melder precies volgen waar de scooter reed. Hij gaf aan ons door dat de scooter Zwolle was uitgereden en langs de Hessenweg in de richting van Dalfsen reed. Samen met collegas van wijkteam Ommen zijn wij die kant opgereden om de scooter en zijn bestuurder te onderscheppen. Terwijl wij onderweg waren, hadden we de melder continu aan de telefoon en hij gaf ons de actuele positie van de scooter door. Hij vertelde ons dat de scooter al enige tijd stilstond op de kruising van de Hessenweg met De Broekhuizen in Dalfsen. Korte tijd later begon de scooter weer verder te bewegen richting Dalfsen. Hij kwam niet ver, want kort daarna hadden de collegas de scooter onderschept en de bestuurder aangehouden. Het bleek te gaan om een 16-jarige inwoner van Nieuwleusen. Deze jongen is overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle om te worden verhoord over de diefstal. De gestolen scooter werd door ons direct teruggebracht naar de pizzeria, waardoor deze al binnen een uur na de diefstal weer over de scooter kon beschikken. Wel viel het ons meteen op dat stickers met de bedrijfsnaam van de pizzeria, deels van de scooter waren verwijderd. Op de plek waar de scooter enige tijd stil heeft gestaan, troffen wij in een afvalbak delen van de stickers aan. Kennelijk heeft de jongeman dit gedaan in een poging om de scooter minder te laten opvallen. De zaak is momenteel in onderzoek. De officier van justitie zal beslissen met welk gevolg deze zaak afgehandeld gaat worden.

 

Geef reactie op Facebook

17 oktober? Bedoelt u november?

Dan ben je ook wel erg dom als je een scooter van de domino's steeld, waar je letterlijk je pizza kan volgen tot aan je voordeur 😂

Goed werk verricht, dader straffen en alle kosten in rekening brengen bij zijn ouders.

Handig een GPS. Goed werk verricht.

En ik maar wachten op mn pizza 😜

Elherson 😂 wat een oelewapper

Goed werk Jongens en of Meisjes.

Bertil Opmeer wat dacht je pizza en een scooter twinning is winning ? 😂

Jasper van Veen toch niet jij he :p

Nick Boerdijk

Jesse Smid

Derk te Rietstap

Thijs Ramaker wat is dit

Maurice Hulleman Lérhan Noordegraaf Cido Van de Hoek Haitham Omar

Jeron van Oenen

Pamela van Lenthe

Bryan Keizer

Bram ten Brinke

+ Bekijk vorige reacties

Sukerbietenfeest heeft zijn/haar bericht gedeeld.
Sukerbietenfeest

Heb je een goed idee, laat je horen!!BRAINSTORMAVOND...

Voor diegene die het gemist hebben, het nog niet weten of helemaal zijn vergeten! Alle belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 november vanaf 19:00 uur bij Café Reimink.
... Lees verderVouw in

Heb je een goed idee, laat je horen!!

BRAINSTORMAVOND...

Voor diegene die het gemist hebben, het nog niet weten of helemaal zijn vergeten! Alle belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 november vanaf 19:00 uur bij Café Reimink.
... Lees verderVouw in

BRAINSTORMAVOND... Voor diegene die het gemist hebben, het nog niet weten of helemaal zijn vergeten! Alle belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 november vanaf 19:00 uur bij Café Reimink.
VV Lemelerveld heeft een evenement van JAC VV Lemelerveld gedeeld.
VV Lemelerveld

Fifa 18 koppeltoernooidec 15, 7:00pmVoetbalkantine VV LemelerveldKoppeltoernooi voor JO-15, JO-13 en JO-11. Aanvang 19.00 uur in de kantine.
Deelname is gratis en voor de winnaars zijn er mooie prijzen!
... Lees verderVouw in

Fifa 18 koppeltoernooi
Laad eerdere

Lemelervelds Ondernemingsnieuws

Lenferink Schilders - Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V. heeft een foto van Woningstichting de Veste gedeeld.
Lenferink Schilders - Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V.

Gisteren was het de 'dag van de bewoner'. Bewoners spelen een cruciale rol bij verduurzaming. In het voorjaar van 2017 hebben we het huis van Sienie Grave verduurzaamd in opdracht van Woningstichting de Veste. Lees hier haar verhaal.Sienie Grave woont al haar hele leven in Lemelerveld. In het voorjaar van 2017 werd haar huis, waar ze sinds 1969 woont, verduurzaamd. Ze las in ons jaarmagazine 'Verhalen van mensen' over anderen, bij wie dat ook was gebeurd. Dat inspireerde haar om ons te schrijven over haar eigen ervaringen. Vandaag delen we haar verhaal met je: bit.ly/verhalen-Sienie-Grave.

Ook een verhaal dat je met ons wilt delen? Vertel het ons via: bit.ly/verhaaldelen
... Lees verderVouw in

Gisteren was het de dag van de bewoner. Bewoners spelen een cruciale rol bij verduurzaming. In het voorjaar van 2017 hebben we het huis van Sienie Grave verduurzaamd in opdracht van Woningstichting de Veste. Lees hier haar verhaal.
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen heeft het bericht van Bloom Skin Salon gedeeld.
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen

• B L A C K F R I D A Y S A L E •

Ik heb al een aantal producten mogen reserveren. Zorg dat je niet achter het net vist en reserveer bijvoorbeeld de 🌸 BLOOOMING eau de Parfum 50 ml nu ipv € 49,95 voor maar
€ 39.95 !

⬇️
Aanstaande vrijdag is het #BlackFriday !
20 % #KORTING op de gehele BLOOOM collectie speciaal voor jou!

Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande producten ;

• Botanic Soap
• Diverse teablends
• BLOOOMING eau de Parfum
• Mimatcha Bodyscrub
• Butterly Bodycream

Leuk voor jezelf maar ook als kadootje 🎁 voor de feestdagen 🌲! Wil jij graag alvast één van deze producten reserveren? Stuur alvast een WhatsApp berichtje : 06 - 50432343

* korting geldig t/m vrijdag 24 november '17 *
... Lees verderVouw in

Huisartsenpraktijk Lemelerveld heeft het bericht van Diëtisten Groep Nederland gedeeld.
Huisartsenpraktijk Lemelerveld

Buiten is het nat en guur. Tijd voor een beetje Vitamine Zon!

www.dietistengroep.nl/vitamine-zon/135/18/
... Lees verderVouw in

Vanmorgen hebben de peuters een leuke muziekworkshop gehad. Er werden liedjes over de herfst gezongen. Iedereen zong en danste vrolijk mee! ... Lees verderVouw in

Vanmorgen hebben de peuters een leuke muziekworkshop gehad. Er werden liedjes over de herfst gezongen. Iedereen zong en danste vrolijk mee!
TTA Lemelerveld heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
TTA Lemelerveld

Cadeau voor Sinterklaas nodig? Prachtige bakken met violen.
Tevens losse violen te koop, klein- en grootbloemig! Graag tot ziens op ons tuincentrum!
... Lees verderVouw in

Voordat de lelies gerooid worden, trekken we de stelen. Met deze combinatie kunnen we van drie bedden tegelijk, de meeste stelen verwijderen. Dat scheelt veel werk in de schuur. ... Lees verderVouw in

Voordat de lelies gerooid worden, trekken we de stelen. Met deze combinatie kunnen we van drie bedden tegelijk, de meeste stelen verwijderen. Dat scheelt veel werk in de schuur.

 

Geef reactie op Facebook

Bart Niels des toch neet nuuj

Siem Janssen

Stefan Markhorst

Gisteren hebben we samen met de opa's en oma's bij Brugstede - Zorggroep Raalte pepernoten gebakken en Sinterklaas liedjes gezongen! Het was weer een gezellige boel. ... Lees verderVouw in

Gisteren hebben we samen met de opas en omas bij Brugstede - Zorggroep Raalte pepernoten gebakken en Sinterklaas liedjes gezongen! Het was weer een gezellige boel.

🎶Hé bouw je mee een toren
Heel voorzichtig nog een blok.
Hé bouw je mee een toren
Bijna klaar, hoera!🎶

Vanmorgen hebben we met de jongste kinderen het bovenstaande liedje gezongen. De kinderen mochten een toren bouwen. Wat waren ze er druk mee!
... Lees verderVouw in

🎶Hé bouw je mee een toren Heel voorzichtig nog een blok. Hé bouw je mee een toren Bijna klaar, hoera!🎶 Vanmorgen hebben we met de jongste kinderen het bovenstaande liedje gezongen. De kinderen mochten een toren bouwen. Wat waren ze er druk mee!

Sweaters en longsleeves aan het bedrukken voor Heatplus Heino, iedereen loopt er straks weer lekker warmpjes bij. ... Lees verderVouw in

Sweaters en longsleeves aan het bedrukken voor Heatplus Heino, iedereen loopt er straks weer lekker warmpjes bij.

Deze week in de aanbieding Grolsch! ... Lees verderVouw in

Deze week in de aanbieding Grolsch!
TenF Reclame heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.
TenF Reclame

Hiemstra Betonboor- en Zaagbedrijf, veel succes met de nieuwe bedrijfsauto en bedankt voor de mooie opdracht! ... Lees verderVouw in

Hiemstra Betonboor- en Zaagbedrijf, veel succes met de nieuwe bedrijfsauto en bedankt voor de mooie opdracht!Image attachmentImage attachment

 

Geef reactie op Facebook

Dat ziet er weer strak uit. Weer veel veilige kilometers met de nieuwe bus

Ziet er super mooi uit 👍🏻👍🏻

Harmsen Materieel nu ook bordsponsor van Paardensportvereniging Lemelerveld!! ... Lees verderVouw in

Harmsen Materieel nu ook bordsponsor van Paardensportvereniging Lemelerveld!!

Ook voeren wij vaak klachtenonderzoek uit: Zo bleek er vochtintreding te zijn bij de muren van een appartement in Amsterdam. #klachtenonderzoek #bouwkundig ... Lees verderVouw in

Ook voeren wij vaak klachtenonderzoek uit: Zo bleek er vochtintreding te zijn bij de muren van een appartement in Amsterdam. #klachtenonderzoek #bouwkundig
Tielbeke heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Tielbeke

Zie jij jezelf over en paar jaar al rijden in een Tesla Semi? Maximaal 36 ton laadvermogen en een actieradius van 800km. Wellicht niet nodig maar desalniettemin indrukwekkend:
met een lege trailer ga je binnen vijf seconden van 0-100km/u.
... Lees verderVouw in

Zie jij jezelf over en paar jaar al rijden in een Tesla Semi? Maximaal 36 ton laadvermogen en een actieradius van 800km. Wellicht niet nodig maar desalniettemin indrukwekkend: met een lege trailer ga je binnen vijf seconden van 0-100km/u.Image attachment

 

Geef reactie op Facebook

Nog even wachten bijna mijn C C1 rijbewijs en code 95.

Geen probleem.. lijkt me super.

Lars Zwakenberg, mag je je Scania inleveren! 😂 echt een auto voor jou!

Nee joh liefst zo oud mogelijk en handgeschakeld graag 😉

Nee mij niet gezien haha

Ie mag maar 80 dus niet nodig

Net wat voor Hermen met zn matsritten

Ja lekker vroeg thuis van 0 tot 100 in 5 sec

Als ze het design aanpassen misschien wel. Maar verder wel geinig. Benieuwd hoe die klinkt met open pijp. Oh wacht..... maar krijgen we bij ah da ook 12 balken extra om de lading vast te zetten??😂

Je geluid kan je kiezen,Scania,volvo,Mercedes of Daf, kwestie van de juiste track van de cd.

Wel een grote boordcomputer zeg haha

Auto’s staan bij ons toch maar 85km/h(83) ! Maar des al nie te min Het nieuwe tijdperk !!!!🚚

Daar gaat het wel naar toe elektrisch rijden maar waarom niet op water daar is er genoeg van en de ontwikkeling op waterstof is al ver om stroom op te wekken

Koop er maar een paar en dan zien we wel😁 hij is alleen wel fugly

Weer een flinke stap voorwaarts richting schoon milieu. Mits de stroom groen is opgewekt natuurlijk.

En 10 setjes trekas banden per jaar.

0-100km/u binnen 5sec! Gimme gimme 🙂

Ja hoor kom maar op met dat modelletje ik zie een grote slaapcabine en als we er allemaal mee rijden dan zal het lekker rustig slapen zijn zonder die v8 brulijzers

denk dat ze bij ons die kleintjes gaan bestellen John Leentjes

+ Bekijk vorige reacties

Charlotte bezoekt vandaag het Parkinson congres om op de hoogte te blijven en de beste zorg te kunnen blijven leveren. ... Lees verderVouw in

Charlotte bezoekt vandaag het Parkinson congres om op de hoogte te blijven en de beste zorg te kunnen blijven leveren.

Ook altijd moeite met kiezen van je snack? Wij hebben de oplossing; “de Twijfelaar”. 8 minisnacks in hetzelfde schuitje😉 (frikandel, kipcrush, bitterbal, bamihap, nasischijfje, kaassouffle, gehaktballetje en heet dondertje. Mmmmmmmm! ... Lees verderVouw in

Ook altijd moeite met kiezen van je snack? Wij hebben de oplossing; “de Twijfelaar”. 8 minisnacks in hetzelfde schuitje😉 (frikandel, kipcrush, bitterbal, bamihap, nasischijfje, kaassouffle, gehaktballetje en heet dondertje. Mmmmmmmm!

 

Geef reactie op Facebook

Niet dat ik een twijfelaar ben maar dit is wel iets voor mij ..... gewoon omdat daar alles heerlijk smaakt.

Heb jij onze geweldige aanbiedingen al gezien? Goedkoper worden ze niet! ... Lees verderVouw in

Bekijk op Facebook
ASL Autoschade Lemelerveld heeft het bericht van BNI De Wouw gedeeld.
ASL Autoschade Lemelerveld

Vanochtend mochten wij ons verheugen op liefst 5 (lees: vijf!) jubilarissen bij BNI de Wouw. 5 ondernemers die zich vanaf de oprichting van De Wouw hebben ingezet voor de groep en die mede gemaakt hebben tot de bruisende ondernemersclub die ze nu is. 8 (lees: acht!!) jaar lang klommen zij onvermoeibaar iedere donderdagochtend hun bed uit om de wekelijkse netwerkbijeenkomst kleur te geven. Mark Nijenkamp van ASL autoschade, Harjo Kompagnie van Direct ICT, Gerard Harmsen van Timmerfabriek Salland, Rene Herbrink van Segerink & Wolbers en Frans Zwiers van Roelofs Lemelerveld mogen zich vanaf vandaag tooien met een prachtig gouden BNI revers-ornament. U mag er trots op zijn! En laat ik het niet op marktplaats zien!

In een tienminutenpresentatie waar de stukken er letterlijk vanaf vlogen liet Mark Nijenkamp, jazeker, nog steeds van ASL autoschade Lemelerveld, de toehoorders perplex staan van de prachtige resultaten die hij samen met zijn team van schadeherstellers weet te bewerkstelligen. Onzichtbaar mooi, noemt hij het zelf. Ik zeg: zichtbaar de beste!

Tot volgende week!
... Lees verderVouw in

Hebben jullie het allemaal in je agenda staan? Volgende week donderdag, 23 november, weer een LOV-avond met Maureen Knobben! ... Lees verderVouw in

Hebben jullie het allemaal in je agenda staan? Volgende week donderdag, 23 november, weer een LOV-avond met Maureen Knobben!

 

Geef reactie op Facebook

Jazeker!!!leuk👍

Yes!😋

👍👍

As donderdag!!

 

Geef reactie op Facebook

Jolanda Beuwer-koerhuis!!

LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen heeft het bericht van Natuurlijk eten gedeeld.
LOV Lemelerveld Ondernemende Vrouwen

Wie heeft er aanstaande vrijdag nog tijd voor Judith? Of misschien ken je iemand die graag tijd voor haar vrij wil maken...Woon je in de Zwolle of omgeving? Heb jij a.s. vrijdag, 17/11 om 12.30 uur tijd, 1,5 uur de tijd om in jezelf te investeren? Dan heb ik namelijk nog een plekje vrij, ik heb praktijkruimte aan Oude Deventerweg 19, je kunt me bellen op 06-21418677 of mailen naar info@natuurlijketen.eu
>Wil jij je zelfherstellend vermogen aanzetten?
>Wil jij lekker gezond leren koken?
>Maar wil je niet teveel tijd in de keuken besteden?
>Wil jij gezondere leefstijl maar geen hongergevoel?
>Heb je klachten?
>Heb je een gezin en wil je niet apart koken?
>Kijk op www.3care.eu voor meer info of op mijn site www.natuurlijketen.eu en wie weet zie ik je vrijdag.
... Lees verderVouw in

Wie heeft er aanstaande vrijdag nog tijd voor Judith? Of misschien ken je iemand die graag tijd voor haar vrij wil maken...

 

Geef reactie op Facebook

Dank je voor het delen:)

De afgelopen maanden hebben wij oa een energielabel mogen verzorgen voor een horecazaak in Nijverdal. Het ging hier om de horecazaak inclusief de woonruimte erboven. #energiemanagement ... Lees verderVouw in

De afgelopen maanden hebben wij oa een energielabel mogen verzorgen voor een horecazaak in Nijverdal. Het ging hier om de horecazaak inclusief de woonruimte erboven. #energiemanagement
Laad eerdere

Gemeente Dalfsen

Kernpunten gemeente Dalfsen

16 uur geleden

Gemeente Dalfsen

Dalfsen Werkt heeft op donderdag 23 november een nieuwe elektrische bus in ontvangst genomen. Hiermee wordt bijgedragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente Dalfsen. Het doel is om met de elektrische bus het verbruik van fossiele brandstoffen terug te dringen. Dit zijn alle brandstoffen die uit de grond komen, denk aan aardolie en aardgas. Deze bus gaat volledig rijden op de energie die straks geproduceerd wordt door de zonnepanelen op het nieuwe dak van de gemeentewerf.

De elektrische bus wordt alleen in de kern van Dalfsen ingezet. Het bijzondere aan deze bus is dat het voertuig een kiepbak heeft. Dit is een bak die je kan leegkiepen in plaats van een vaste bak waar je uit moet scheppen en draagt daarmee bij aan verbetering van de arbeidsomstandigheden.

De inzetbaarheid van de nieuwe elektrische bus is goed, aangezien hij ongeveer 80 kilometer kan rijden op een volle accu. Dat, terwijl de buitendienst normaal hooguit rond de 40 kilometer op een dag rijdt! Deze bus is een aanvulling op de andere elektrische bussen, want dit is al nummer 4 van de gemeente Dalfsen. En rond februari komt nummer 5 ook! Deze bus zal voor de monteurs van de gemeentewerf zijn. Een leuk feitje is dat de eerste elektrische bus van de gemeente Dalfsen acht jaar geleden de éérste bus was van alle gemeenten in Nederland die elektrisch reed.
... Lees verderVouw in

Dalfsen Werkt heeft op donderdag 23 november een nieuwe elektrische bus in ontvangst genomen. Hiermee wordt bijgedragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente Dalfsen. Het doel is om met de elektrische bus het verbruik van fossiele brandstoffen terug te dringen. Dit zijn alle brandstoffen die uit de grond komen, denk aan aardolie en aardgas. Deze bus gaat volledig rijden op de energie die straks geproduceerd wordt door de zonnepanelen op het nieuwe dak van de gemeentewerf. De elektrische bus wordt alleen in de kern van Dalfsen ingezet. Het bijzondere aan deze bus is dat het voertuig een kiepbak heeft. Dit is een bak die je kan leegkiepen in plaats van een vaste bak waar je uit moet scheppen en draagt daarmee bij aan verbetering van de arbeidsomstandigheden. De inzetbaarheid van de nieuwe elektrische bus is goed, aangezien hij ongeveer 80 kilometer kan rijden op een volle accu. Dat, terwijl de buitendienst normaal hooguit rond de 40 kilometer op een dag rijdt! Deze bus is een aanvulling op de andere elektrische bussen, want dit is al nummer 4 van de gemeente Dalfsen. En rond februari komt nummer 5 ook! Deze bus zal voor de monteurs van de gemeentewerf zijn. Een leuk feitje is dat de eerste elektrische bus van de gemeente Dalfsen acht jaar geleden de éérste bus was van alle gemeenten in Nederland die elektrisch reed.Image attachment

 

Geef reactie op Facebook

Mooi initiatief. Ben overigens wel uitermate benieuwd of de gemeente óók gekeken heeft naar 'carbon-footprint' cradle to cradle. De kans dat een geëlektrificeerd voertuig als deze daadwerkelijk 'schoner' is voor het milieu is waarschijnlijk zeer gering. Los van de hogere aanschafprijs en hogere belasting van de wegen door de veel zwaardere massa van het voertuig.

19 uur geleden

Gemeente Dalfsen

Openbare extra raadsvergadering
De gemeenteraad vergadert op donderdag 30 november 2017 om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen.

Agenda

Benoemingsvoorstellen
1. Benoeming wethouder Schuurman
2. Toelating A. Westerman als lid van de gemeenteraad (*)

(*) onder voorbehoud van besluitvorming over agendapunt 1.

Inzage stukken
De vergaderstukken vindt u op de website van de gemeenteraad: ris.dalfsen.nl. Hier kunt u ook live meekijken tijdens de vergadering.

Spreekrecht burgers
In verband met het speciale karakter van deze extra raadsvergadering is er geen gelegenheid tot inspreken.
... Lees verderVouw in

Openbare extra raadsvergadering De gemeenteraad vergadert op donderdag 30 november 2017 om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. Agenda Benoemingsvoorstellen 1. Benoeming wethouder Schuurman 2. Toelating A. Westerman als lid van de gemeenteraad (*) (*) onder voorbehoud van besluitvorming over agendapunt 1. Inzage stukken De vergaderstukken vindt u op de website van de gemeenteraad: http://ris.dalfsen.nl. Hier kunt u ook live meekijken tijdens de vergadering. Spreekrecht burgers In verband met het speciale karakter van deze extra raadsvergadering is er geen gelegenheid tot inspreken.

20 uur geleden

Gemeente Dalfsen

Openbare raadsvergadering
De gemeenteraad vergadert op maandag 27 november 2017 om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen.

Agenda

Akkoordstukken
1. Garantstelling Dalfsen Stroomt
2. Appartementen voormalig postkantoor Bloemendalstraat 16
3. Ontwikkelen met Kwaliteit in het Buitengebied – Sloop voor kansen
4. Gemeentelijk Rioleringsplan

Akkoord-/bespreekstukken (*)
5. Verlenging en wijziging GR Uitvoeringsorganisatie Jeugdzorg
6. Voorbereiding vangnetuitkering 2017
7. Beleidsplan en inspraak 0-18, Iedereen doet mee
8. Centrumvisie Dorp aan de Vecht

Bespreekstukken
9. Stedenbouwkundige invulling locatie Pniël
10. Opheffing OBS De Carrousel
11. Benoeming (plv.) stadsbouwmeester

(*) onder voorbehoud van behandeling in de raadscommissie van 20 november 2017

Inzage stukken
De vergaderstukken vindt u op de website van de gemeenteraad: ris.dalfsen.nl. Hier kunt u ook live meekijken tijdens de vergadering.

Spreekrecht burgers
U kunt aan het begin van de vergadering spreken over onderwerpen die niet op de agenda staan en over agendapunt 10 omdat daar niet eerder gelegenheid voor was.

Om gebruik te maken van het spreekrecht moet u zich aanmelden bij de griffie via griffie@dalfsen.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de vergadering. Sommige onderwerpen zijn uitgesloten van spreekrecht, kijk voor een toelichting op de website of neem contact op met de griffier.
... Lees verderVouw in

Openbare raadsvergadering De gemeenteraad vergadert op maandag 27 november 2017 om 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. Agenda Akkoordstukken 1. Garantstelling Dalfsen Stroomt 2. Appartementen voormalig postkantoor Bloemendalstraat 16 3. Ontwikkelen met Kwaliteit in het Buitengebied – Sloop voor kansen 4. Gemeentelijk Rioleringsplan Akkoord-/bespreekstukken (*) 5. Verlenging en wijziging GR Uitvoeringsorganisatie Jeugdzorg 6. Voorbereiding vangnetuitkering 2017 7. Beleidsplan en inspraak 0-18, Iedereen doet mee 8. Centrumvisie Dorp aan de Vecht Bespreekstukken 9. Stedenbouwkundige invulling locatie Pniël 10. Opheffing OBS De Carrousel 11. Benoeming (plv.) stadsbouwmeester (*) onder voorbehoud van behandeling in de raadscommissie van 20 november 2017 Inzage stukken De vergaderstukken vindt u op de website van de gemeenteraad: http://ris.dalfsen.nl. Hier kunt u ook live meekijken tijdens de vergadering. Spreekrecht burgers U kunt aan het begin van de vergadering spreken over onderwerpen die niet op de agenda staan en over agendapunt 10 omdat daar niet eerder gelegenheid voor was. Om gebruik te maken van het spreekrecht moet u zich aanmelden bij de griffie via griffie@dalfsen.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de vergadering. Sommige onderwerpen zijn uitgesloten van spreekrecht, kijk voor een toelichting op de website of neem contact op met de griffier.

2 dagen geleden

Gemeente Dalfsen

Afgelopen dinsdagavond was er een avond voor nieuwe inwoners van gemeente Dalfsen. Wij hebben een kleine sfeerimpressie gemaakt! Was jij bij deze avond? Wat vond je ervan? Wij horen het graag! ... Lees verderVouw in

Bekijk op Facebook

 

Geef reactie op Facebook

Super goed georganiseerd! Nog nooit zo'n fijn ontvangst gehad in een gemeente! Laagdrempelig, leuk dat de raad en burgemeester wat vertelden en vragen beantwoorden. Daarmee maken jullie een verbinding! Trots dat ik in deze gemeente mag wonen!

3 dagen geleden

Gemeente Dalfsen

UPDATE 24 NOVEMBER: REACTIETERMIJN VERLOPEN, REAGEREN NIET MEER MOGELIJK

Vacature: BGT beheerder
Ben je accuraat, proactief en heb jij een oog voor detail? Vind je het prettig om zelfstandig te werken en pak je ook graag je plek in de doorontwikkeling van het team? Wie weet ben jij dan onze nieuwe BGT beheerder voor 32 uur per week!

Aan de slag als BGT beheerder?
Als BGT beheerder ben jij primair verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de BGT.

Werkzaamheden hierbij zijn onder andere het zelf inwinnen van topografische objecten uit beeldmateriaal en het geven van meetopdrachten aan de landmeter. Ook het muteren, leveren en distribueren van deze objecten behoren tot jouw functie. Daarnaast treed je als BGT beheerder regelmatig in overleg met de beheerder openbare ruimte (BOR).

Naast het BGT beheer ben je (indien nodig) plaatsvervangend BAG beheerder en lever je een bijdrage aan het uitbreiden van Geo-gerelateerde informatie.

Wat verwachten we van jou?
Door jouw systematische en analytische instelling zie jij samenhang en verbanden tussen gegevens. Dit stelt jou in staat om de juiste conclusies te trekken. Daarnaast heb je oog voor detail en werk je accuraat. Je hebt een klantgerichte focus en door jouw zelfstandige houding organiseer je jouw eigen werk.

Voor deze functie beschik je over een functie gerichte opleiding van tenminste mbo(+) werk- en denkniveau. Je hebt actuele kennis van de BGT regelgeving en ruime ervaring met het werken in AutoCad en GISkit Basiskaart. Ook heb je kennis en ervaring met topografische data.

Wat bieden wij?
Een functie van 32 uur per week voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je een salaris van maximaal € 3.376,- (normschaal 8, tabel 1 januari 2018) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek, fulltime).

Reageren?
Is deze functie echt iets voor jou? Reageer dan uiterlijk 23 november 2017 via sollicitaties@dalfsen.nl (o.v.v. V2017/33). De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 30 november vanaf 9.00 uur.

Voor vragen kun je contact opnemen met Henry van der Woude (eenheidsmanager Bedrijfsvoering), Arnout Boer (Adviseur GEO-Informatie) of Jaco ter Avest (medewerker HR) via telefoonnummer (0529) 488 388.

Organisatie
De gemeente Dalfsen is één van de parels aan de Overijsselse Vecht, gelegen in het prachtige Vechtdal. Het is niet voor niets dat de gemeente in 2016 is uitgeroepen tot Groenste kleine stad van Europa. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan. De gemeente is internationaal in het nieuws geweest vanwege eeuwenoude archeologische opgravingen. Er wonen ruim 28.000 inwoners in de gemeente, verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen.

Medewerkers spelen snel in op veranderingen. We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de organisatie. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Ook krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven.

Eenheid Bedrijfsvoering en team Geo-informatie
Team Geo-informatie maakt onderdeel uit van een groter team informatiebeheer en valt onder de eenheid Bedrijfsvoering. De eenheid ondersteunt en adviseert de andere eenheden, het gemeentebestuur, de directie en het management bij hun werkzaamheden. Samenwerken aan het collectieve doel is één van de kernwaarden waar de eenheid voor staat.

Team Geo-informatie houdt zich bezig met de gemeente brede informatievoorziening. Basisregistraties zoals de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) worden binnen het team beheerd. Vanwege het vertrek van een medewerker is het team op zoek naar een nieuwe collega.
... Lees verderVouw in

UPDATE 24 NOVEMBER: REACTIETERMIJN VERLOPEN, REAGEREN NIET MEER MOGELIJK Vacature: BGT beheerder Ben je accuraat, proactief en heb jij een oog voor detail? Vind je het prettig om zelfstandig te werken en pak je ook graag je plek in de doorontwikkeling van het team? Wie weet ben jij dan onze nieuwe BGT beheerder voor 32 uur per week! Aan de slag als BGT beheerder? Als BGT beheerder ben jij primair verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de BGT. Werkzaamheden hierbij zijn onder andere het zelf inwinnen van topografische objecten uit beeldmateriaal en het geven van meetopdrachten aan de landmeter. Ook het muteren, leveren en distribueren van deze objecten behoren tot jouw functie. Daarnaast treed je als BGT beheerder regelmatig in overleg met de beheerder openbare ruimte (BOR). Naast het BGT beheer ben je (indien nodig) plaatsvervangend BAG beheerder en lever je een bijdrage aan het uitbreiden van Geo-gerelateerde informatie. Wat verwachten we van jou? Door jouw systematische en analytische instelling zie jij samenhang en verbanden tussen gegevens. Dit stelt jou in staat om de juiste conclusies te trekken. Daarnaast heb je oog voor detail en werk je accuraat. Je hebt een klantgerichte focus en door jouw zelfstandige houding organiseer je jouw eigen werk. Voor deze functie beschik je over een functie gerichte opleiding van tenminste mbo(+) werk- en denkniveau. Je hebt actuele kennis van de BGT regelgeving en ruime ervaring met het werken in AutoCad en GISkit Basiskaart. Ook heb je kennis en ervaring met topografische data. Wat bieden wij? Een functie van 32 uur per week voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je een salaris van maximaal € 3.376,- (normschaal 8, tabel 1 januari 2018) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek, fulltime). Reageren? Is deze functie echt iets voor jou? Reageer dan uiterlijk 23 november 2017 via sollicitaties@dalfsen.nl (o.v.v. V2017/33). De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 30 november vanaf 9.00 uur. Voor vragen kun je contact opnemen met Henry van der Woude (eenheidsmanager Bedrijfsvoering), Arnout Boer (Adviseur GEO-Informatie) of Jaco ter Avest (medewerker HR) via telefoonnummer (0529) 488 388. Organisatie De gemeente Dalfsen is één van de parels aan de Overijsselse Vecht, gelegen in het prachtige Vechtdal. Het is niet voor niets dat de gemeente in 2016 is uitgeroepen tot Groenste kleine stad van Europa. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan. De gemeente is internationaal in het nieuws geweest vanwege eeuwenoude archeologische opgravingen. Er wonen ruim 28.000 inwoners in de gemeente, verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Medewerkers spelen snel in op veranderingen. We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de organisatie. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Ook krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven. Eenheid Bedrijfsvoering en team Geo-informatie Team Geo-informatie maakt onderdeel uit van een groter team informatiebeheer en valt onder de eenheid Bedrijfsvoering. De eenheid ondersteunt en adviseert de andere eenheden, het gemeentebestuur, de directie en het management bij hun werkzaamheden. Samenwerken aan het collectieve doel is één van de kernwaarden waar de eenheid voor staat. Team Geo-informatie houdt zich bezig met de gemeente brede informatievoorziening. Basisregistraties zoals de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) worden binnen het team beheerd. Vanwege het vertrek van een medewerker is het team op zoek naar een nieuwe collega.

3 dagen geleden

Gemeente Dalfsen

Het gemeentebestuur van Dalfsen heet u van harte welkom! De koffie staat klaar.Uitnodiging Bedrijvencontactavond 2017
Het gemeentebestuur van Dalfsen organiseert op woensdag 22 november a.s. de jaarlijkse bedrijvencontactavond voor het MKB bedrijfsleven in de gehele gemeente.

Vanaf 19.30 uur staat bij Van Lenthe Dalfsen, Koelmansstraat 73 in Dalfsen, de koffie klaar.

Thema
Dit jaar is het thema: Kunde en kennis!
Dit onderwerp is actueel, maar wat kunt u er in de praktijk mee?

U als ondernemer bent ambassadeur van onze regio. Met de sprekers Van Lenthe, Wakker en Woldberg kijken we naar de effecten en kansen van het thema voor het ondernemerschap.

Programmaopzet
20.00-20.05 uur
- Welkomstwoord door wethouder Klaas Agricola
20.05-20.30 uur
- Herman van Lenthe *, Van Lenthe B.V. Dalfsen
20.30-20.55 uur
- Netty Wakker en Marius Woldberg *, Kennispoort Regio Zwolle
20.55 uur
- Rondleiding en netwerken

De sprekers willen inspireren tot vragen en discussie. Zo hopen wij uw mening voor ons en de aanwezigen helder te krijgen. Het tweede gedeelte van de avond biedt volop gelegenheid tot netwerken.

De bedrijvencontactavond is een traditie om u op de hoogte te stellen van de actuele ontwikkelingen en opinies.

Wij hopen u 22 november aanstaande te kunnen begroeten bij Van Lenthe Dalfsen, Koelmansstraat 73 in Dalfsen.

* Introductie sprekers
De heer Van Lenthe geeft een bedrijfspresentatie over de verschillende takken van sport van het bedrijf: werken in de grond, weg- en waterbouw, groenrecycling, cultuurtechniek, natuurbouw en bestuurbare boringen. Hierbij wordt ingegaan op de activiteiten van het bedrijf (toen en nu) en het functioneren ervan. Interessant hierbij is de bedrijfscultuur en hun visie op het ondernemerschap in deze tijd: breed inzetbaar, flexibel en vooral een innovatieve partner.

Als nieuwe directeur van Kennispoort Regio Zwolle zal mevrouw Wakker en de heer Woldberg (scheidend directeur) een presentatie geven was Kennispoort in de Regio Zwolle doet voor ondernemers en hoe innovatieve initiatieven zijn te realiseren met inzet van Kennispoort binnen diverse sectoren. Ondernemers zullen worden geprikkeld om in spelen op kansen binnen markten en kansen voor productontwikkeling.

Vragen? www.dalfsen.nl/contactformulier
... Lees verderVouw in

Het gemeentebestuur van Dalfsen heet u van harte welkom! De koffie staat klaar.

3 dagen geleden

Gemeente Dalfsen

Na de wedstrijd een biertje in de kantine? Vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties met een tapvergunning mogen alcohol schenken in kantines. Naast de vaardigheid van een mooi biertje tappen wordt nog meer van barvrijwilligers gevraagd. Gemeente Dalfsen en Tactus nodigen barvrijwilligers daarom uit voor een bijeenkomst Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Tag je barmaatje van je vereniging, stichting of vrijwilligersorganisatie en meld je aan!

Gemeente Dalfsen en Tactus ondersteunen barvrijwilligers hierbij. Bent of kent u een barvrijwilliger? Burgemeester Han Noten en wethouder Jan Uitslag nodigen barvrijwilligers uit voor een bijeenkomst Instructie Verantwoord Alcohol schenken waarbij de vrijwilliger gratis een certificaat kan behalen. Burgemeester Han Noten: “Wij willen verenigingen graag helpen om te voldoen aan de normen, want dat is echt fijner dan handhaven”. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november 2017 door een e-mail te sturen naar w.velderman@dalfsen.nl. Vermeld daarin duidelijk naar welke bijeenkomst de voorkeur uitgaat, alsmede de volledige naam, geboortedatum, geboorteplaats en de naam van de vereniging/stichting/instelling. Dit omwille van het beoogde persoonlijke certificaat. Er is een maximum aantal deelnemers van ongeveer 25 personen per bijeenkomst. Bij meer dan 25 aanmeldingen beperkt de gemeente het aantal deelnemers per vereniging.

Data en tijden bijeenkomsten
Tijdens deze bijeenkomsten ontvangen barvrijwilligers informatie en concrete praktische handvatten. De IVA-bijeenkomsten zijn gepland op dinsdagavond 28 november (Kulturhus De Mozaïek, Lemelerveld), woensdagavond 29 november (Trefkoele+, Dalfsen) en donderdagavond 30 november (‘t Witte Peerd, Nieuwleusen). Deelname aan de bijeenkomst is gratis. De bijeenkomsten duren ongeveer 2 uur en starten om 19.00 uur.
Geen geschikte data kunnen vinden? Ook online kan IVA-certificaat behaald worden1. Is er behoefte aan andere vormen van informatie of voorlichting voor de naleving van de regels voor het schenken van alcohol? Via w.velderman@dalfsen.nl geeft de gemeente graag ondersteuning.
... Lees verderVouw in

Na de wedstrijd een biertje in de kantine? Vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties met een tapvergunning mogen alcohol schenken in kantines. Naast de vaardigheid van een mooi biertje tappen wordt nog meer van barvrijwilligers gevraagd. Gemeente Dalfsen en Tactus nodigen barvrijwilligers daarom uit voor een bijeenkomst Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Tag je barmaatje van je vereniging, stichting of vrijwilligersorganisatie en meld je aan! Gemeente Dalfsen en Tactus ondersteunen barvrijwilligers hierbij. Bent of kent u een barvrijwilliger? Burgemeester Han Noten en wethouder Jan Uitslag nodigen barvrijwilligers uit voor een bijeenkomst Instructie Verantwoord Alcohol schenken waarbij de vrijwilliger gratis een certificaat kan behalen. Burgemeester Han Noten: “Wij willen verenigingen graag helpen om te voldoen aan de normen, want dat is echt fijner dan handhaven”. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november 2017 door een e-mail te sturen naar w.velderman@dalfsen.nl. Vermeld daarin duidelijk naar welke bijeenkomst de voorkeur uitgaat, alsmede de volledige naam, geboortedatum, geboorteplaats en de naam van de vereniging/stichting/instelling. Dit omwille van het beoogde persoonlijke certificaat. Er is een maximum aantal deelnemers van ongeveer 25 personen per bijeenkomst. Bij meer dan 25 aanmeldingen beperkt de gemeente het aantal deelnemers per vereniging. Data en tijden bijeenkomsten Tijdens deze bijeenkomsten ontvangen barvrijwilligers informatie en concrete praktische handvatten. De IVA-bijeenkomsten zijn gepland op dinsdagavond 28 november (Kulturhus De Mozaïek, Lemelerveld), woensdagavond 29 november (Trefkoele+, Dalfsen) en donderdagavond 30 november (‘t Witte Peerd, Nieuwleusen). Deelname aan de bijeenkomst is gratis. De bijeenkomsten duren ongeveer 2 uur en starten om 19.00 uur. Geen geschikte data kunnen vinden? Ook online kan IVA-certificaat behaald worden1. Is er behoefte aan andere vormen van informatie of voorlichting voor de naleving van de regels voor het schenken van alcohol? Via w.velderman@dalfsen.nl geeft de gemeente graag ondersteuning.

 

Geef reactie op Facebook

Hans Schoemaker Marco Kogelman

Laad eerdere

Zendtijd politieke partijen

De ledenvergadering kiest Jos Ramaker opnieuw als lijsttrekker van Gemeentebelangen. De vergadering brengt een toost uit op Jos en hij bedankt de leden voor het in hem gestelde vertrouwen. Nu met veel enthousiasme op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018! ... Lees verderVouw in

De ledenvergadering kiest Jos Ramaker opnieuw als lijsttrekker van Gemeentebelangen. De vergadering brengt een toost uit op Jos en hij bedankt de leden voor het in hem gestelde vertrouwen. Nu met veel enthousiasme op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018!

 

Geef reactie op Facebook

Gefeliciteerd Jos. SUC6

Gefeliciteerd Jos met je weder benoeming!!! Succes!

Gefeliciteerd Jos, succes verder!

Gefeliciteerd Jos !!

Top, gefeliciteerd!

Klasse...

Gefeliciteerd Jos en succes!!

gefeliciteerd jos

+ Bekijk vorige reacties

ChristenUnie bezoekt Oudleusen tijdens ronde in de gemeente

In de tour langs de plaatselijke belangen (pb) heeft de ChristenUnie afgelopen vrijdag gesproken met bestuursleden van het pb Oudleusen. “Het is van belang dat ook de kleinere kernen niet worden vergeten. En dat geldt ook voor Oudleusen.” Een duidelijke boodschap die op diverse punten goed werd onderbouwd.

Het bestuur vraagt aandacht voor de leefbaarheid. Hierbij is met name ook de mogelijkheid van passende uitbreiding op z’n plek. De mogelijkheid voor jonge gezinnen om zich hier te kunnen / te blijven vestigen is van groot belang, voor scholen, verenigingen en een sociaal gezonde kern. Dat geldt ook voor het wonen in combinatie met zorg. Gelukkig is men in Oudleusen onderling sterk verbonden. Het onlangs aangelegde evenemententerrein wordt positief ontvangen en kan hieraan bijdragen.

Daarnaast werd er aandacht gevraagd voor veiligheid langs de N340. De onderwerpen duurzaamheid en vrijwilligersinzet geven ook de nodige gespreksstof, net als het blijvend en op tijd betrekken van belanghebbenden (en vaak heeft het pb Oudleusen een rol) bij planontwikkelingen. Inwoners, organisaties en overheid hebben allemaal een taak in het leefbaar houden van de kernen.
“Een mooie oogst voor het maken van het verkiezingsprogramma”, geeft Luco Nijkamp aan.
... Lees verderVouw in

ChristenUnie bezoekt Oudleusen tijdens ronde in de gemeente In de tour langs de plaatselijke belangen (pb) heeft de ChristenUnie afgelopen vrijdag gesproken met bestuursleden van het pb Oudleusen. “Het is van belang dat ook de kleinere kernen niet worden vergeten. En dat geldt ook voor Oudleusen.” Een duidelijke boodschap die op diverse punten goed werd onderbouwd. Het bestuur vraagt aandacht voor de leefbaarheid. Hierbij is met name ook de mogelijkheid van passende uitbreiding op z’n plek. De mogelijkheid voor jonge gezinnen om zich hier te kunnen / te blijven vestigen is van groot belang, voor scholen, verenigingen en een sociaal gezonde kern. Dat geldt ook voor het wonen in combinatie met zorg. Gelukkig is men in Oudleusen onderling sterk verbonden. Het onlangs aangelegde evenemententerrein wordt positief ontvangen en kan hieraan bijdragen. Daarnaast werd er aandacht gevraagd voor veiligheid langs de N340. De onderwerpen duurzaamheid en vrijwilligersinzet geven ook de nodige gespreksstof, net als het blijvend en op tijd betrekken van belanghebbenden (en vaak heeft het pb Oudleusen een rol) bij planontwikkelingen. Inwoners, organisaties en overheid hebben allemaal een taak in het leefbaar houden van de kernen. “Een mooie oogst voor het maken van het verkiezingsprogramma”, geeft Luco Nijkamp aan.

ChristenUnie Dalfsen presenteert kandidatenlijst
(mooie mix van verjonging en ervaring)

ChristenUnie Dalfsen presenteert met trots haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Tot blijdschap van de partij stelt Luco Nijkamp zich weer beschikbaar als lijsttrekker. Rietje Lassche is nummer twee van de lijst. Daarnaast stelt zij zich, als de situatie zich voordoet, beschikbaar als wethouderskandidaat. Nummer drie op de lijst is Michiel Veldman, een nieuw gezicht binnen de ChristenUnie. De rest van de lijst is vertegenwoordigd met mensen uit Dalfsen, Oudleusen, Nieuwleusen en Lemelerveld.

In het komende verkiezingsprogramma zullen zorg en aandacht voor de kwetsbaren in onze samenleving, het verantwoord omgaan met Gods schepping en het continu werken aan een betrouwbaar bestuur belangrijke richtingwijzers zijn. “We willen in de aanloop naar de verkiezingen de inwoners van Dalfsen duidelijk maken waar de ChristenUnie ook in de vier jaren na de verkiezingen voor staat. Thema’s die we de afgelopen periode hebben ingebracht, zullen ook de komende tijd van belang blijven”, aldus Luco Nijkamp. Daarnaast hoopt de ChristenUnie een vierde zetel te bemachtigen in de gemeenteraad. “De afgelopen raadsperioden hebben we een fractie van drie leden gehad. Het zou mooi zijn als we nog een extra stapje kunnen maken”.

Wethouderskandidaat Rietje Lassche
Een extra tintje aan de verkiezingen is dat Rietje Lassche zich beschikbaar heeft gesteld als wethouderskandidaat. Afhankelijk van de uitslag van de verkiezingen zal blijken of zij daadwerkelijk deze plek gaat innemen. “Mijn motivatie om kandidaat wethouder te zijn is gelijk aan mijn motivatie voor het raadslidmaatschap en dat is mijn sociale en maatschappelijke betrokkenheid. En dat alles wil ik doen vanuit een christelijke levensovertuiging. Met de ChristenUnie willen we staan voor een zorgzame en duurzame samenleving waar inwoners vertrouwen krijgen en waar mensen naar elkaar willen omzien. Wethouder zijn is weer net een andere positie dan raadslid, maar vanuit mijn bestuurlijke ervaring is dit weer een nieuwe uitdaging”, aldus Rietje Lassche.

Nieuw gezicht Michiel Veldman
Als nummer drie van de lijst is er een nieuw gezicht: de 31-jarige Michiel Veldman. Zijn ambitie is om de komende jaren te helpen bij belangrijke keuzes op weg naar een duurzame samenleving. “Niet langer streven naar eigen doelen, maar juist gemeenschappelijke doelen nastreven, waarin we als inwoners van de gemeente Dalfsen gezamenlijk toewerken naar een duurzame, sociale en natuurlijke omgeving. Als kandidaat raadslid wil ik mij daarvoor inzetten en proberen samen keuzes en ideeën werkelijkheid te laten worden”, geeft Michiel Veldman aan. Daarnaast presenteert het bestuur van ChristenUnie Dalfsen een diverse lijst met verschillende bekende namen. De eerste vijf kandidaten op de lijst zijn Luco Nijkamp, Rietje Lassche, Michiel Veldman, Anne Nijburg en Dick van Gelder. Bekende namen als lijstduwers zijn Herman Odink, Arie Liebeek en Bert Visscher. Bekijk www.dalfsen.christenunie.nl voor de complete kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Foto: de top 7 van de kandidatenlijst.
V.l.n.r. Anne Nijburg (nr. 4), Martijn Kloppenburg (nr. 6), Dick van Gelder (nr. 5), Rietje Lassche (nr. 2), Matthias Kuiterman (nr. 7) en Luco Nijkamp (nr. 1). Niet aanwezig op foto: Michiel Veldman (nr. 3)
... Lees verderVouw in

ChristenUnie Dalfsen presenteert kandidatenlijst (mooie mix van verjonging en ervaring) ChristenUnie Dalfsen presenteert met trots haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Tot blijdschap van de partij stelt Luco Nijkamp zich weer beschikbaar als lijsttrekker. Rietje Lassche is nummer twee van de lijst. Daarnaast stelt zij zich, als de situatie zich voordoet, beschikbaar als wethouderskandidaat. Nummer drie op de lijst is Michiel Veldman, een nieuw gezicht binnen de ChristenUnie. De rest van de lijst is vertegenwoordigd met mensen uit Dalfsen, Oudleusen, Nieuwleusen en Lemelerveld. In het komende verkiezingsprogramma zullen zorg en aandacht voor de kwetsbaren in onze samenleving, het verantwoord omgaan met Gods schepping en het continu werken aan een betrouwbaar bestuur belangrijke richtingwijzers zijn. “We willen in de aanloop naar de verkiezingen de inwoners van Dalfsen duidelijk maken waar de ChristenUnie ook in de vier jaren na de verkiezingen voor staat. Thema’s die we de afgelopen periode hebben ingebracht, zullen ook de komende tijd van belang blijven”, aldus Luco Nijkamp. Daarnaast hoopt de ChristenUnie een vierde zetel te bemachtigen in de gemeenteraad. “De afgelopen raadsperioden hebben we een fractie van drie leden gehad. Het zou mooi zijn als we nog een extra stapje kunnen maken”. Wethouderskandidaat Rietje Lassche Een extra tintje aan de verkiezingen is dat Rietje Lassche zich beschikbaar heeft gesteld als wethouderskandidaat. Afhankelijk van de uitslag van de verkiezingen zal blijken of zij daadwerkelijk deze plek gaat innemen. “Mijn motivatie om kandidaat wethouder te zijn is gelijk aan mijn motivatie voor het raadslidmaatschap en dat is mijn sociale en maatschappelijke betrokkenheid. En dat alles wil ik doen vanuit een christelijke levensovertuiging. Met de ChristenUnie willen we staan voor een zorgzame en duurzame samenleving waar inwoners vertrouwen krijgen en waar mensen naar elkaar willen omzien. Wethouder zijn is weer net een andere positie dan raadslid, maar vanuit mijn bestuurlijke ervaring is dit weer een nieuwe uitdaging”, aldus Rietje Lassche. Nieuw gezicht Michiel Veldman Als nummer drie van de lijst is er een nieuw gezicht: de 31-jarige Michiel Veldman. Zijn ambitie is om de komende jaren te helpen bij belangrijke keuzes op weg naar een duurzame samenleving. “Niet langer streven naar eigen doelen, maar juist gemeenschappelijke doelen nastreven, waarin we als inwoners van de gemeente Dalfsen gezamenlijk toewerken naar een duurzame, sociale en natuurlijke omgeving. Als kandidaat raadslid wil ik mij daarvoor inzetten en proberen samen keuzes en ideeën werkelijkheid te laten worden”, geeft Michiel Veldman aan. Daarnaast presenteert het bestuur van ChristenUnie Dalfsen een diverse lijst met verschillende bekende namen. De eerste vijf kandidaten op de lijst zijn Luco Nijkamp, Rietje Lassche, Michiel Veldman, Anne Nijburg en Dick van Gelder. Bekende namen als lijstduwers zijn Herman Odink, Arie Liebeek en Bert Visscher. Bekijk www.dalfsen.christenunie.nl voor de complete kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Foto: de top 7 van de kandidatenlijst. V.l.n.r. Anne Nijburg (nr. 4), Martijn Kloppenburg (nr. 6), Dick van Gelder (nr. 5), Rietje Lassche (nr. 2), Matthias Kuiterman (nr. 7) en Luco Nijkamp (nr. 1). Niet aanwezig op foto: Michiel Veldman (nr. 3)

Reminder voor vanavond! Vanavond om 19:45 begint de ledenvergadering van ChristenUnie Dalfsen in de Vistrap (Broekhuizen 2, Dalfsen). Vanaf 20:30 ben je als niet lid ook welkom. Op deze avond word onder meer bekendgemaakt wie op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zullen staan. ... Lees verderVouw in

Programmabegroting 2018-2020 unaniem aangenomen met moties over grootschalige energie-opwekking, fietsroutes en consultatiebureaus en amendement op duurzaamheid. Felicitaties voor de raad en college van B&W en dank aan het ambtelijk apparaat. ... Lees verderVouw in

Lijsttrekker Betsy Ramerman feliciteert ondernemer van het jaar Lemelerveld Bakkerij van der Most in the green room. Natuurlijk ook felicitaties voor Duteweerd & Timmerman Mechanisatie en Harmsen Materieel voor een gedeelde 2e plek! Trots op mooie bedrijven in Lemelerveld. ... Lees verderVouw in

Lijsttrekker Betsy Ramerman feliciteert ondernemer van het jaar Lemelerveld Bakkerij van der Most in the green room. Natuurlijk ook felicitaties voor Duteweerd & Timmerman Mechanisatie en Harmsen Materieel voor een gedeelde 2e plek! Trots op mooie bedrijven in Lemelerveld.

“Wat vind jij belangrijk voor Lemelerveld?”

Heb jij daar een mening over, kom dan aanstaande woensdag 1 november naar Kulturhus De Mozaïek en laat je stem horen!

In het kader van het verkiezingsprogramma, is het CDA Dalfsen onder de noemer ‘Bruisende Kernen’ op bezoek geweest in Hoonhorst, Oudleusen, Nieuwleusen en Dalfsen. Nu zijn het de inwoners van Lemelerveld die ons input mogen geven voor ons verkiezingsprogramma.

We zien je graag 1 november in het Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Welkom vanaf 19:45, we beginnen om 20:00 uur.
... Lees verderVouw in

Gerrit Jan Veldhuis is door de ALV gekozen als lijsttrekker voor de VVD Dalfsen. Samen met Reint Warmelink en Marinus van Riezen gaan we voor ruimte. Ruimte voor inwoners en ondernemers. Ruimte voor participatie, ruimte voor duurzaamheid en ruimte voor lagere lasten. ... Lees verderVouw in

Gerrit Jan Veldhuis is door de ALV gekozen als lijsttrekker voor de VVD Dalfsen. Samen met Reint Warmelink en Marinus van Riezen gaan we voor ruimte. Ruimte voor inwoners en ondernemers. Ruimte voor participatie, ruimte voor duurzaamheid en ruimte voor lagere lasten.
VVD Dalfsen heeft de omslagfoto bijgewerkt.
VVD Dalfsen

... Lees verderVouw in

Laad eerdere

Van de kerken

Op zondag 26 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar.
Op deze zondag, die we ook ‘Gedachteniszondag’ noemen, herdenken we leden van onze gemeente die in het voorbije kerkelijk jaar zijn overleden.

In deze dienst noemen wij de namen van:

Johanna Kleinlugtenbelt-Ekkelkamp,
overleden in de leeftijd van 89 jaar
Evert Jan Klein Woolthuis,
overleden in de leeftijd van 73 jaar
Bertha Jantina Scholing - Kleinlugtenbeld,
overleden in de leeftijd van 80 jaar
Janna Harmsen - Voortman,
overleden in de leeftijd van 75 jaar
Klaas Brink,
overleden in de leeftijd van 77 jaar
Lammechien de Jager - van Goor,
overleden in de leeftijd van 88 jaar
Jan Raben,
overleden in de leeftijd van 85 jaar
Henrica Johanna Velthuis - Schothans,
overleden in de leeftijd van 90 jaar
Johannes Bonte,
overleden in de leeftijd van 70 jaar
Jan Hendrik van Lenthe,
overleden in de leeftijd van 79 jaar
Gerrit Lubbers,
overleden in de leeftijd van 84 jaar

Ook de overledenen uit andere jaren, andere kerken en andere plaatsen kunnen worden herdacht door het aansteken van een eigen kaars in de dienst.
De voorganger in deze dienst is ds. Kees Benard, de muzikale begeleiding is in handen van Wim Pardoen, samen met Radboud Scheifes.
Ons zondagskind is Nora Warmelink.

De collecten in deze dienst zijn voor het Vechtgenotenhuis en het plaatselijk kerkenwerk.
Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Het is een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek voor volwassenen, jongeren en kinderen, bedoeld om op even adem te komen en met elkaar te delen.
... Lees verderVouw in

Op zondag 26 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Op deze zondag, die we ook ‘Gedachteniszondag’ noemen, herdenken we leden van onze gemeente die in het voorbije kerkelijk jaar zijn overleden. In deze dienst noemen wij de namen van: Johanna Kleinlugtenbelt-Ekkelkamp, overleden in de leeftijd van 89 jaar Evert Jan Klein Woolthuis, overleden in de leeftijd van 73 jaar Bertha Jantina Scholing - Kleinlugtenbeld, overleden in de leeftijd van 80 jaar Janna Harmsen - Voortman, overleden in de leeftijd van 75 jaar Klaas Brink, overleden in de leeftijd van 77 jaar Lammechien de Jager - van Goor, overleden in de leeftijd van 88 jaar Jan Raben, overleden in de leeftijd van 85 jaar Henrica Johanna Velthuis - Schothans, overleden in de leeftijd van 90 jaar Johannes Bonte, overleden in de leeftijd van 70 jaar Jan Hendrik van Lenthe, overleden in de leeftijd van 79 jaar Gerrit Lubbers, overleden in de leeftijd van 84 jaar Ook de overledenen uit andere jaren, andere kerken en andere plaatsen kunnen worden herdacht door het aansteken van een eigen kaars in de dienst. De voorganger in deze dienst is ds. Kees Benard, de muzikale begeleiding is in handen van Wim Pardoen, samen met Radboud Scheifes. Ons zondagskind is Nora Warmelink. De collecten in deze dienst zijn voor het Vechtgenotenhuis en het plaatselijk kerkenwerk. Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Het is een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek voor volwassenen, jongeren en kinderen, bedoeld om op even adem te komen en met elkaar te delen.
Brugkerk Lemelerveld ( PKN ) heeft 16 nieuwe foto's toegevoegd.
Brugkerk Lemelerveld ( PKN )

Het was weer een mooie Kerk-op-Schoot-viering afgelopen zondag.
Een leuke groep kinderen (waarvan een paar als echte herders verkleed waren), een stal, schaapjes en een spannende zoektocht naar een verloren schaap.
Gelukkig werd het schaap snel gevonden en dat werd gevierd met slingers en ballonnen, limonade een heerlijke schaapkoekjes!
... Lees verderVouw in

 

Geef reactie op Facebook

Jan Woelders foto,s van zondag 😊

Brugkerk Lemelerveld ( PKN ) heeft zijn/haar evenement gedeeld.
Brugkerk Lemelerveld ( PKN )

Zondag is het zo ver: een nieuwe Kerk op schoot viering!

Kerk op schoot vieringnov 19, 11:30amBrugkerk Lemelerveld
... Lees verderVouw in

Kerk op schoot viering
Laad eerdere
Wereld rood
Facebook nieuw

Terug naar boven

Agenda


kalender

RTV Raalte


Vacatures van Lemelerveld Werkt

Vacature...
Kom jij ons team versterken?
... Lees verderVouw in

UPDATE 24 NOVEMBER: REACTIETERMIJN VERLOPEN, REAGEREN NIET MEER MOGELIJK

Vacature: BGT beheerder
Ben je accuraat, proactief en heb jij een oog voor detail? Vind je het prettig om zelfstandig te werken en pak je ook graag je plek in de doorontwikkeling van het team? Wie weet ben jij dan onze nieuwe BGT beheerder voor 32 uur per week!

Aan de slag als BGT beheerder?
Als BGT beheerder ben jij primair verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de BGT.

Werkzaamheden hierbij zijn onder andere het zelf inwinnen van topografische objecten uit beeldmateriaal en het geven van meetopdrachten aan de landmeter. Ook het muteren, leveren en distribueren van deze objecten behoren tot jouw functie. Daarnaast treed je als BGT beheerder regelmatig in overleg met de beheerder openbare ruimte (BOR).

Naast het BGT beheer ben je (indien nodig) plaatsvervangend BAG beheerder en lever je een bijdrage aan het uitbreiden van Geo-gerelateerde informatie.

Wat verwachten we van jou?
Door jouw systematische en analytische instelling zie jij samenhang en verbanden tussen gegevens. Dit stelt jou in staat om de juiste conclusies te trekken. Daarnaast heb je oog voor detail en werk je accuraat. Je hebt een klantgerichte focus en door jouw zelfstandige houding organiseer je jouw eigen werk.

Voor deze functie beschik je over een functie gerichte opleiding van tenminste mbo(+) werk- en denkniveau. Je hebt actuele kennis van de BGT regelgeving en ruime ervaring met het werken in AutoCad en GISkit Basiskaart. Ook heb je kennis en ervaring met topografische data.

Wat bieden wij?
Een functie van 32 uur per week voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je een salaris van maximaal € 3.376,- (normschaal 8, tabel 1 januari 2018) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek, fulltime).

Reageren?
Is deze functie echt iets voor jou? Reageer dan uiterlijk 23 november 2017 via sollicitaties@dalfsen.nl (o.v.v. V2017/33). De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 30 november vanaf 9.00 uur.

Voor vragen kun je contact opnemen met Henry van der Woude (eenheidsmanager Bedrijfsvoering), Arnout Boer (Adviseur GEO-Informatie) of Jaco ter Avest (medewerker HR) via telefoonnummer (0529) 488 388.

Organisatie
De gemeente Dalfsen is één van de parels aan de Overijsselse Vecht, gelegen in het prachtige Vechtdal. Het is niet voor niets dat de gemeente in 2016 is uitgeroepen tot Groenste kleine stad van Europa. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan. De gemeente is internationaal in het nieuws geweest vanwege eeuwenoude archeologische opgravingen. Er wonen ruim 28.000 inwoners in de gemeente, verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen.

Medewerkers spelen snel in op veranderingen. We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de organisatie. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Ook krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven.

Eenheid Bedrijfsvoering en team Geo-informatie
Team Geo-informatie maakt onderdeel uit van een groter team informatiebeheer en valt onder de eenheid Bedrijfsvoering. De eenheid ondersteunt en adviseert de andere eenheden, het gemeentebestuur, de directie en het management bij hun werkzaamheden. Samenwerken aan het collectieve doel is één van de kernwaarden waar de eenheid voor staat.

Team Geo-informatie houdt zich bezig met de gemeente brede informatievoorziening. Basisregistraties zoals de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) worden binnen het team beheerd. Vanwege het vertrek van een medewerker is het team op zoek naar een nieuwe collega.
... Lees verderVouw in

Wij zoeken nog leuke collega's!!! ... Lees verderVouw in

Wij hebben een nieuwe vacature voor medewerker Financiële Administratie. Iets voor jou? Kijk dan snel op onze site www.zorggroepraalte.nl/werken-bij-zgr/ en reageer! ... Lees verderVouw in

VACATURE BIJ DE FIRMA Huysmans Kwekerijen BV

Wij hebben een vacature voor een Meewerkend Teeltmanager Boomkwekerij. Ga naar onze website www.huysmans.nl voor meer informatie over deze functie.

Dit bericht delen wordt gewaardeerd.
... Lees verderVouw in

Laad eerdere

Huizen te koop en te huur (Funda)

Terug naar boven

Belangrijke telefoonnummers

Belangrijke telefoonnummers Nieuwleusen

Alle 1000 adressen - Gemeentegids

Wereld rood

Terug naar boven