Ik Ben Dalfsen

Foto's: Paul Scholten  psdfotografie.nl                     Eerdere foto's: Facebook Ik Ben Dalfsen

 

En we begrijpen dat u niet alleen een mooie aanschafprijs wilt zien maar dat u ook een gedegen advies wilt horen. En dat is wat wij u te bieden hebben; een goed advies. ... Lees verderVouw in

En we begrijpen dat u niet alleen een mooie aanschafprijs wilt zien maar dat u ook een gedegen advies wilt horen. En dat is wat wij u te bieden hebben; een goed advies.
Laad eerdere

40 x Laatste Nieuws

kwalitaria
Pedicure- en massagesalon Rita heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Pedicure- en massagesalon Rita

Vandaag 10 dames mogen verwennen met een heerlijke voetmassage! Op een prachtige locatie Lodgepark 't Vechtdal. Claudia en Helen van ANY Fitness dank jullie wel voor de uitnodiging! Twee enthousiaste dames die dit hebben opgezet.
Er komt vast een tweede HEALTHY Friends!!
... Lees verderVouw in

Vandaag 10 dames mogen verwennen met een heerlijke voetmassage! Op een prachtige locatie Lodgepark t Vechtdal. Claudia en Helen van ANY Fitness dank jullie wel voor de uitnodiging! Twee enthousiaste dames die dit hebben opgezet. Er komt vast een tweede HEALTHY Friends!!Image attachment

 

Geef reactie op Facebook

Het was heerlijk!!

Met deze kou verdienen ook je handen aandacht! Verwen ze eens met een heerlijke manicure-behandeling.
Een volledige manicure-behandeling bestaat uit:

nagels knippen / vijlen
nagelriemen losmaken
nagelriemen behandelen met olie
scrubben van je handen
massage van handen
massage van onderarm
nagels lakken

wees welkom!
... Lees verderVouw in

Met deze kou verdienen ook je handen aandacht! Verwen ze eens met een heerlijke manicure-behandeling. Een volledige manicure-behandeling bestaat uit: nagels knippen / vijlen nagelriemen losmaken nagelriemen behandelen met olie scrubben van je handen massage van handen massage van onderarm nagels lakken wees welkom!
Laad eerdere